0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany udeřily až v posledních minutách zápasu


Branky


25

V zápase dvou výborných výkonů ochránců branek se rozhodovalo až v závěru i přesto, že šancí bylo mnoho. Hostující Houdek navíc zneškodnil penaltu a zasloužil se o čisté konto svého týmu. Rokycany pak v závěru dokázaly zužitkovat propadlý centr do vápna a Zajíček v 90. minutě vstřelil první branku zápasu. Druhá následovala záhy, když na standardní situaci proti hostům vystoupili všichni hráči, včetně domácího brankáře a z protiútoku po nepřesné přihrávce v zadních řadách se prosadil Kroc do prázdné brány.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Milan Mészáros, kapitán: Začali jsme špatně a Rokycany si vypracovaly 3 gólové příležitosti, které ale neproměnily. Poté se zápas vyrovnal a měli jsme gólové příležitosti i my. Druhý poločas pokračoval ve stejném trendu se šancemi na obou stranách a když už jsme si mysleli, že zápas skončí 0:0, Rokycany dvěma góly v 90. minutě a v nastavení rozhodly zápas, což je trestuhodné. Pochvalu zaslouží oba gólmani, kteří chytali výborně.

FC Rokycany
Tomáš Glazer, hráč: V utkání jsme od začátku hned dominovali. Do dvacáté minuty jsme si vypracovali takových pět tutových šancí, plus k tomu ještě několik střel ze střední vzdálenosti. Potom se soupeř trošku vzpamatoval, párkrát taky zahrozil, ale zápas byl hlavně v naší režii. V druhé půli byl zápas více vyrovnaný, oba týmy měly spoustu šancí. V 71. minutě zahrávaly Klatovy penaltu, kterou Houdek vytáhl na roh. Když už to vypadalo na remízu, dali jsme po propadlém balónu ve vápně gól - Zajíček. V nastavení pak do prázdné brány stvrdil výhru Kroc.



Sestavy


SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] , M. Hoang [-] , J. Brabec [-] (46. Z. Krejčiřík [-] ) , A. Suchý [-] (30. A. Vacek [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] (64. A. Prančl [-] ) , A. Presl [-] , M. Šoul [-] , M. Ferko [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Hereit [-] , L. Titl [-] (73. F. Stejskal [-] ) , M. Nový [-] , J. Matas [-] , P. Plzák [-] , J. Procházka [-] , J. Laubr [-] (57. D. Kroc [-] ) , T. Zajíček [-] , T. Glazer [-] , D. Lehký [-]

ŽK: 73. Z. Krejčiřík - 60. J. Hereit , 71. T. Glazer .
Hráči zápasu: D. Houdek , T. Zajíček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PATÁK Michal - ŠÁLKOVÁ Helena, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Luděk Kaufman
Tip experta: výhra domácích

Co si pamatuju, v Klatovech se vždy těžko bodovalo a i když to domácí nebudou mít snadné, myslím, že získají 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů