V. Uher 61.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice rozhodly utkání jedinou brankou zápasu


Branky


61. V. Uher
23

Senco skončilo v minulé sezóně na historické 4. příčce divizní soutěže, ale v novém ročníku zatím bodově tápe. Bod získala Doubravka pouze v domácím derby s Petřínem, z Katovic si v posledním zápase odvezla prohru 1:0, stejně jako v prvním kole z Hořovic. Za to Katovice zatím ztratily pouze dva body po remíze s Příbramí a se sedmi body je po třetím kole na první příčce. Jak utkání hodnotí oba trenéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Přemysl Šroub, trenér: Začátek se odehrával v naší režii, kdy jsme Doubravku zatlačili. Měli jsme i několik šancí, ve finální fázi jsme je ale neřešili úplně v klidu a kýžený gól se nám nepovedlo dát. Pak přišla čtvrthodina, která zase patřila hostům. Měli několik standardek, po kterých jsme mohli dostat gól my. Do druhé půle jsme šli s tím, že finální fázi musíme řešit víc v klidu. Druhých pětačtyřicet minut jsme byli lepší, dali jsme vedoucí gól a závěr zápasu si pak zkušeně pohlídali. Chci pochválit celý tým za bojovat, nasazení a touhu získat tři body.

SK Senco Doubravka
Josef Michálek, trenér: V zápase s Katovicemi jsme navázali na naší střeleckou mizérii, která nás od začátku sezóny postihla. I když jsme v minulém kole vsítili tři branky, stále to nebylo ono a v Katovicích jsme pak neproměnili nic. Kluci se snaží, makají až do 90. minuty, ale na branku se hrozně nadřeme. Navíc nám před sezónou odešlo několik ofenzivních hráčů a s vykartovaným Ungrem to je pak velká díra v útoku. V Katovicích jsme udělali jednu obrovskou chybu, kdy nebyli správně dostoupení domácí hráči a padla z toho jediná branka zápasu. My si pak až do závěrečného hvizdu vytvořili tlak, ale ten byl spíše platonický, jelikož spousta centrů směřovaná do vápna nenašla správného adresáta a vesměs jsme si gólovku nevytvořili.



Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - K. Cibulka [-] , T. Janoch [-] , J. Chylík [-] , M. Kostka [-] - D. Štěch [-] , P. Kotrba [-] (81. V. Habor [-] ) , P. Sládek [-] , L. Bálek [-] - J. Kadula [-] (86. J. Motl [-] ) , V. Uher [-] (71. M. Požárek [-] )

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Paul [-] , M. Patrovský [-] (83. L. Vacata [-] ) , J. Trojanec [-] , T. Řehoř [-] (86. M. Jandík [-] ) , M. Uzlík [-] (75. S. Těžký [-] ) , J. Česák [-] , V. Fleissig [-] , P. Krejčí [-] , V. Světlík [-] , M. Nový [-]

ŽK: 18. P. Kotrba , 70. M. Kostka , 77. P. Sládek , 91. D. Štěch - 57. J. Trojanec , 67. M. Patrovský , 89. M. Paul , 92. J. Luhový .
Počet diváků: 251. Rozhodčí: Eibl Lukáš - BROM Josef, IZUGRAFOV Svjatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Mészáros
Tip experta: výhra domácích

Katovice budou opět v horních patrech tabulky a doma budou sbírat body, i se Sencem zvítězí a mohlo by padat více gólů na obou stranách.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích