4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom si smlsnul na mariánskolázeňských oplátkách


Branky


19

Nebylo jasnějšího fotbalového představení uplynulého druhého kola, než to, které se odehrálo na fotbalovém stadionu Svépomoc v Táboře, které hostí domácí utkání Sokola Lom. Tým z Mariánek div podstatě ani neškrtl a odkutálel se se čtyřmi brankami zpět na západ Čech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali zostra a už ve 4. minutě se střelecky prosadil kapitán mužstva Zbyněk Musiol. To se totiž nechal od míče snadno odstrčit mladý levý obránce Viktorky a přihrávající hráč našel na penaltě nabíhajícího střelce první branky utkání.

 

Po půl hodině trápení hostů s přechodem do útoku se domácí prosadili podruhé. Po rohovém kopu se do odraženého míče opřel nejdříve Škrleta, jeho pokus se ve vápně ještě zastavil, aby jej od břevna poslal do sítě opět Zbyněk Musiol. Do přestávky už se více nestalo a spokojenější odcházeli do kabin domácí.

 

Nejen, že domácí vedli o dvě branky, ale krátce po výměně stran se dostali také do početní výhody. Domácí Kubovský se ve sprinterském souboji dostával před hostujícího Štůlu, který v tu chvíli jako poslední hráč domácího hráče srazil a musel hřiště opustit s červenou kartou.

 

Další branky visely ve vzduchu, ale prosadil se třetí brankou zápasu až Roman Vávra v 75. minutě. Gólový účet završil pak šest minut před koncem potřetí v zápase Zbyněk Musiol, který se tak postaral o první hattrick nové sezóny v Divizi A.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman, asistent trenéra: Utkání rozhodly dva momenty, gól, který jsme vstřelili ve čtvrté minutě a vyloučení hráče Mariánských Lázní ve 48. minutě, kdy už jsme vedli 2:0. Zbytek zápasu se už prakticky jen dohrával. Je dobře, že se nám podařilo udržet čisté konto.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach, trenér: Věděli jsme, že hrají konstruktivně od zadu, nepanikaří, uprostřed mají vynikající dvojici Skopec - Šimák a nahoře Musiol. Věděli jsme, že právě Musiol umí hrát zády k brance, takže jsme mu nechtěli dát moc prostoru, ale hned na začátku zápasu náš obránce odletí ze souboje tělo na tělo jako papír a osamocený, nikým nehlídaný Musiol střílí na 1:0. Druhá branka pramenila z nedostoupení hráčů kolem vápna a domácí vedli o poločase o dvě branky. Po výměně stran, po nešťastném škobrtnutí v běžeckém souboji byl vyloučen náš stoper a prakticky bylo po zápase. Třešničku na dortu tomu dali někteří hráči ve druhém poločase, kdy nedodrželi taktické pokyny, honí hráče ve sprintu mimo svou pozici a poté z toho pramení další obdržené branky, jelikož jejich prostor je pak volný pro soupeře a oni se nestihnou vrátit. Na tomto budou muset hráči ještě zapracovat, protože bez takovýchto základních pravidel se na divizní úrovni hrát nedá.



Sestavy


TJ Sokol Lom
Š. Pecháček [-] - R. Vávra [-] , Z. Musiol [-] , M. Škrleta [-] (82. J. Škarda [-] ) , M. Mácha [-] (78. J. Madar [-] ) , J. Šimák [-] , T. Tauber [-] (46. J. Kubovský [-] ) , M. Grobár [-] (61. M. Kučera [-] ) , L. Janů [-] (61. D. Neužil [-] ) , M. Slavík [-] , D. Skopec [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] , D. Samek [-] (70. L. Prokop [-] ) , V. Kovář [-] , M. Štůla [-] , M. Růžička [-] - L. Gavrylovskyy [-] (46. F. Renza [-] ) , P. Kořistka [-] , D. Pěček [-] (46. M. Patrovský [-] ) - O. Pecháček [-] (57. P. Holub [-] ) , F. Prokop [-] (88. F. Florian [-] )

ŽK: 21. T. Tauber - 61. P. Holub , 66. M. Drahorád . ČK: 48. M. Štůla .
Hráči zápasu: M. Škrleta , Z. Musiol .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Šálková Helena - LANGMAJER Lukáš, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích