1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla o vítězi, tím byli domácí hráči


Branky


18

Hořovičtí hráči chtěli už v prvním kole dát zapomenout na loňskou sezónu, kdy museli bojovat o udržení v soutěži. Neměli ale snadného soupeře, jelikož plzeňské Senco skončilo na čtvrté pozici a extrémní oslabení kádru neproběhlo. V Hořovicích ale nakonec padla jediná branka z kopačky Vojtěcha Zítka, která mířila do sítě hostů a domácí mohli slavit první body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jiří Mareš, hráč: S Doubravkou to byl opět vyrovnaný zápas dvou tradičních divizních týmů. Začali jsme lépe než soupeř, dařilo se nám hrát naši hru, kdy jsme dobře kombinovali již odzadu a dostávali jsme se do šancí, z nichž jednu se nám podařilo brzy proměnit po centru Landy a zakončení Zítka. Poté jsem kolmicí vyslal do úniku Poláka, který sám před brankářem ještě hledal volného spoluhráče, ale stoper Doubravky stihl balón srazit na roh. Poté se hra vyrovnala a i soupeř dvakrát zahrozil v zakončení. Hra se v té době odehrávala hlavně ve středu hřiště. Do druhé půle soupeř zjednodušil hru, začal dávat dlouhé míče od obránců a my jsme nebyli dostatečně aktivní v napadání. Z toho také vyplynuly největší šance soupeře, kdy po dlouhém autu trefili hlavou tyčku. Poté náš gólman Bleha výborně chytil hlavičku po rohu a dorážku jsem vykopl z brankové čáry. To byla největší šance Doubravky na srovnání. Poté jsme ještě měli nějaké šance a zakončení my, ale po prostrčení na Martina Poláka střelu vyrazil gólman na roh a po chvíli Wacker nezpracoval míč, když mohl jít sám na brankáře. Na konci jsme s vypětím všech sil udrželi čisté konto a došli si pro první tři cenné body. Zápas byl celkově vyrovnaný se šťastnějším koncem pro Hořovice.




Sestavy


SK Hořovice
O. Bleha [-] - V. Zítek [-] (52. N. Wacker [-] ) , L. Landa [-] (79. F. Čapek [-] ) , O. Bělohlávek [-] , M. Polák [-] , L. Vostárek [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

SK Senco Doubravka
J. Janiš [-] - V. Světlík [-] , J. Trojanec [-] (71. S. Těžký [-] ) , T. Řehoř [-] , M. Nový [-] , M. Uzlík [-] , J. Česák [-] , V. Fleissig [-] , D. Künstner [-] , P. Krejčí [-] , M. Ungr [-]

ŽK: 83. N. Wacker , 89. J. Smetana , 89. F. Čapek - 61. P. Krejčí . ČK: 89. M. Ungr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - MATYŠ Jakub, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích