0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 10:15

1.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bálek před přestávkou rozhodl, po přestávce pojistil


Branky


18

"Domácí vyhlásili před sezónou útok na postup do ČFL, a tak nás čekal jeden z nejtěžších soupeřů," hodnotil po utkání trenér Katovic. Získaných bodů si proto cení o to více, jelikož utkání nebylo pro jeho tým vůbec jednoduché.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice nasadili jednoznačnou taktiku, se kterou se prezentovaly po celé utkání. S Petřínem se nepouštěly do většího fotbalu, poctivě bránily a jakmile přečkaly několik tutovek soupeře, uzemnily jej brankou Bálka do šaten k zemi.

 

Druhý poločas se vyvíjel úplně stejně, jen s tím rozdílem, že brzy přišla i druhá branka do sítě Petřína z kopačky stejného hráče, jako byla ta první a obrana hostů byla do konce utkání ještě urputnější, než předtím. Nakonec výsledek 0:2 uhájili a v těžkém utkání se radovali z prvních třech bodů do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér: Úplně každý chce z prvního kola něco vytěžit, protože to je na hlavu po přípravě úplně to nejlepší co existuje. Jenže někdo musí i v prvním kole vyjít naprázdno a bohužel jsme se k těmto týmům zařadili i my a před derby zápasem na Sencu to není zrovna ideální rozpoložení. Pokud si tedy máme vzít z tohohle zápasu něco pozitivního, tak je to samotná hra. V první půli jsme hráli fakt dobře, možná i skvěle a občas mi bylo Katovic i trochu líto. Jenže oni přečkali možná 5 našich tutovek a v poslední minutě šli dokonce do vedení. Druhou půli bránili ještě urputněji a když půl hodiny před koncem proměnili i svojí druhou šanci v zápase, tak se do útočení nehrnuli vůbec. My jsme si ve druhé půli vypracovali určitě méně tutovek než v prvním dějství, pořád jsme byli herně daleko lepší, ale góla jsme nedali absolutně z ničeho. Takže máme jen oči pro pláč a pocit dobře odvedené práce. Teď budeme doufat, že podobný výkon zopakujeme i za týden a že z toho budou i body.

SK Otava Katovice
Přemysl Šroub, trenér: Jeli jsme na Petřín pouze s dvěma náhradníky. Z různých důvodů chyběl Kadula, Janoch, L. Bálek a Květoň. Vezeme skvělé 3 body a hodně si jich cením. Domácí vyhlásili před sezónou útok na postup do ČFL, a tak nás čekal jeden z nejtěžších soupeřů. Uzpůsobili jsme tomu taktiku, hrát více ze zadu a na brejky. Hráči do puntíku plnili pokyny a přineslo to ovoce. Dvakrát se trefil D. Bálek a musim říci, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě. Chci pochválit celý tým.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - P. Bednář [-] (84. J. Krystl [-] ) , M. Provod [-] (84. M. Vanc [-] ) , P. Zajíček [-] (63. D. Vodrážka [-] ) , V. Lisý [-] , J. Vodrážka [-] , O. Vinkler [-] , A. Kohout [-] (84. M. Štefl [-] ) , P. Klich [-] , D. Heller [-] (63. L. Kotěšovec [-] ) , A. Demeter [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - J. Motl [-] , M. Kostka [-] , K. Cibulka [-] , J. Chylík [-] - P. Kotrba [-] , P. Sládek [-] , D. Štěch [-] , D. Bálek [-] (90. P. Rejšek [-] ) - V. Uher [-] , V. Habor [-] (72. M. Požárek [-] )

ŽK: 90. O. Vinkler - 35. J. Chylík , 90. M. Požárek .
Hráči zápasu: D. Bálek .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Vnuk Josef - ZOUFALÝ David, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích