Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2022 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malesic vstřelila 3 góly, přesto prohrála


2

V prvním zápase o městský přebor zvítězily Vodní stavby. V tom druhém tomu nebylo jinak. Jen s tím rozdílem, že ve čtvrtek padly v celém zápase pouze 2 góly a v sobotu viděli diváci v Malesicích hned 10 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedední ve 23. minutě zásluhou Marka Vojty. Na 2:0 zvyšoval Matyáš Mařík a Malesice věděli, že pro prodloužení museli dát 4 góly. První vstřelili hned za minutu. Přesnou trefou se prezentoval Jan Kyklhorn. Vodní stavby si ale vzaly dvougólové vedení brzy zpět. Gólovou tečku za prvním poločasem udělal Petr Hrdlička.

Tak jak hosté první poločas skončili, tak ten druhý začali. Už na 4:1 pro Vodní stavby zvyšoval ve 48. minutě Šimon Fabián a průběžné celkové skóre dvojzápasu bylo 1:6 z pohledu Malesic. Poté ale dvěma slepenými góly domácí zápas zdramatizovali. Po Davidu Punčochářovi se prosadil také Oleg Vivseanco. Hosty to ale neodradilo od střílení dalších gólů. V 62. a 65. minutě se prosadil Matyáš Mařík, respektive Šimon Fabián. Poslední gól zápasu vstřelil čtvrt hodiny před koncem Matyáš Mařík. Ten tímto gólem zkompletoval hattrick.



Sestavy


TJ Sokol Malesice B
K. Elkobrosy [-] - S. Hora [-] , F. Kerner [-] , O. Vivseanco [-] , M. Otýs [-] , D. Punčochář [-] , J. Kyklhorn [-] , P. Spálenecký [-] , T. Nachtmann [-] , O. Brousil [-] , D. Pejchar [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - O. Štolka [-] , T. Bláha [-] , M. Michálek [-] , F. Holý [-] (65. J. Feřstek [-] ) - M. Vojta [-] , D. Štec [-] (46. M. Pytlík [-] ) , P. Masař [-] (56. J. Haišman [-] ) , Š. Fabián [-] , M. Mařík [-] - P. Hrdlička [-] (56. M. Lochman [-] ) -

Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRAČMER Marek - SCHVEINERT Radek, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů