D. Faltus 23. (vl.)
M. Michálek 47.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.06.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodní stavby využily domácího prostředí a zvítězily o dvě branky


Branky


23. D. Faltus (vl.) , 47. M. Michálek
0

Rezervní tým Malesic chtěl ve čtvrtečním zápase napodobit svůj A tým, který si v boji o 1.A třídu poradil se Svéradicemi. Proti ale byl tým Vodních Staveb, který v prvním zápase zvítězil a Malesice budou muset v odvetě skóre otáčet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V polovině prvního poločasu se trefil hráč hostujících Malesic. Bohužel pro něj a pro svůj tým do nesprávné branky. Darek Faltus překvapil svého brankáře a nechtěně poslal domácí do vedení. Do kabin šli tedy v lepší náladě hráči Vodních Staveb.

Dvě minuty po zahájení druhé půle navýšil vedení domácích Martin Michálek. Ve druhém poločase rozdal hlavní rozhodčí šest žlutých karet. Dvě z nich viděl hostující Tomáš Nachtmann a do šaten musel o 6 minut dřív než jeho spoluhráči. Krátkou přesilovku domácí nevyužili, ale i přes to pojedou v sobotu do Malesic s dvougólovým náskokem.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - O. Štolka [-] (76. T. Bláha [-] ) , M. Michálek [-] , Z. Wočadlo [-] , F. Holý [-] - J. Hubač [-] (46. M. Lochman [-] ) , D. Štec [-] (81. P. Kravčík [-] ) , V. Kastl [-] , M. Mařík [-] , M. Vojta [-] - P. Hrdlička [-] (78. J. Haišman [-] ) -

TJ Sokol Malesice B
K. Elkobrosy [-] - T. Čečil [-] , M. Nachtmann [-] (81. F. Kerner [-] ) , O. Vivseanco [-] (46. M. Krásný [-] ) , O. Pondělík [-] (46. P. Spálenecký [-] ) , D. Punčochář [-] , S. Hora [-] (78. O. Brousil [-] ) , D. Faltus [-] , T. Nachtmann [-] , J. Zeman [-] , J. Ruprecht [-]

ŽK: 55. M. Mařík , 58. M. Vojta - 46. D. Faltus , 54. T. Nachtmann , 56. J. Ruprecht . ČK: 84. T. Nachtmann .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - KRŮS František, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.