3:1
(2:0)
65. T. Nesveda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice se na domácím hřišti přiblížily postupu


Branky


19. J. Svoboda , 35. J. Havelka , 46. J. Svoboda - 65. T. Nesveda (p.)
0

Malesice touží napodobit svého jediného přemožitele v této sezóně. Smíchov si místenku v I.A třídě zařídil prvním místem, Malesice zkouší zabojovat o to samé v baráži. Hráči Svéradic už určitě měli v plánu v tuto dobu odpočívat a sbírat síly na další sezónu v I.A třídě. Pro to ale musí v dvojzápase přehrát ve formě hrající Malesice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se před pěknou kulisou, sešlo se zde hodně lidí, kteří drželi palce domácím a hnali je za úvodním gólem. O ten se postaral z bezprostřední blízkosti útočník Malesic Jiří Svoboda, kterému před bránu nahrál Jan Havelka. Po gólu začaly Malesice Svéradice přehrávat. Na 2:0 zvyšoval hráč, který první gól připravil. Jan Havelka se na vápně odpoutal od obránce a střelou na přední tyč nedal brankáři šanci.

Z prvního útoku druhé půle udeřily Malesice potřetí. Po chybě v obraně se dostal do šance znovu Jiří Svoboda, který nabídnutou příležitostí nepohrdl. Po gólu začali hrát také hosté, kteří sice měli převahu na míči, ale do šancí se dostávali jen zřídka. Svéradicím se podařilo v 65. minutě snížit. Nařízenou penaltu proměnil Tomáš Nesveda a hosté se dostali zpátky do hry. Malesice se nikam netlačili, za to hrozily z protiútoků. Žádný gól už k vidění nebyl a do odvety tak jdou v lepší pozici fotbalisté Malesic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: V první půli jsme hru kontrolovali a určovali jsme tempo hry. Zaslouženě jsme dali 2 góly a mohli jsme přidat i další. Po změně stran jsme dali třetí. Za stavu 3:0 jsme trochu zalezli, hra se nám trochu rozpadla. Svéradice převzaly iniciativu, tlačili, ale šance si příliš nevytvářeli. Nicméně ve druhém poločase byly lepším týmem. Nepouštěli nás do hry, ale vytěžili z toho jen penaltu, ze které dali na 3:1. Dál nás mačkali, ale my jsme byli nebezpeční z brejků. Řekl bych, že to naše vítězství bylo zasloužené, na druhou stranu Svéradice také ukázaly sílu a odveta je pořád otevřená. Nic nemáme vyhráno.

FK Svéradice
Martin Heimlich, trenér: Do Malesic jsme jeli s respektem k soupeři vzhledem k tomu, jakou měli jarní sezonu, kdy prakticky bodovaly asi ve všech zápasech. Informace, že je to běhavý a bojovný tým se potvrdily a projevily hlavně v první půli, kdy nás domácí od prvního gólu začali přehrávat. My jsme nedokázali vůbec držet balón na svých kopačkách a kupili jsme chybu za chybou, což vyústilo v gól na 2:0. V kabině jsem hráče nabádal, abychom začali hrát to, co jsme si řekli před začátkem zápasu, což se během první půle nedělo, kdy jsme k nim přistupovali strašně dlouho, nechávali jsme je rozehrávat a z toho pramenily chyby v naší obraně. Nicméně z prvního útoku domácích ve druhé půli jsme dostali gól na 3:0, kdy po minutí jasného míče běžel útočník domácích sám na bránu. Po přeskupení řad jsme vyrovnali hru. Přišlo mi, že domácím začal, i přes vyšší počet náhradníků, docházet dech, čehož jsme využili bohužel jen jednou brankou z penalty po faulu brankáře na našeho útočníka, která byla z našeho pohledu jasná, i když se domácí cítili být poškozeni. Zbraně určitě neskládáme. Do Malesic jsme odjeli se čtyřmi hráči béčka, protože na poslední chvíli vypadli tři hráči ze základní sestavy, které neuvolnil zaměstnavatel. V sobotu bychom měli být v nejsilnější možné sestavě, kterou poskládám přes zranění, které nás trápí celé jaro a budeme bojovat tak, abychom A třídu ve Svéradicích zachránili i pro příští sezonu. Z našeho týmu bych vyzdvihnul brankáře Hrachovce, který ve druhém poločase chytil domácím prakticky tři jisté góly a tím nás vlastně drží stále ve hře. Z domácího týmu musím pochválit útočníka Svobodu, který nám dal dva góly a ve druhé půli nám ještě dvakrát utekl.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] , J. Havelka [-] (89. D. Hrabchak [-] ) , T. Gita [-] , M. Legát [-] , M. Betinec [-] , K. Schleis [-] (72. A. Boguševschi [-] ) , L. Kružík [-] , T. Václavík [-] , T. Kepka [-] , O. Žitek [-]

FK Svéradice
F. Hrachovec [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , Š. Brynda [-] , J. Makovec [-] (66. P. Chládek [-] ) , F. Prokopius [-] , P. Mičkal [-] , D. Juhaňák [-] , V. Brůha [-] , T. Nesveda [-] , J. Vonášek [-]

ŽK: 48. T. Václavík , 58. M. Betinec - 67. T. Nesveda , 73. P. Chládek , 76. S. Makovec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - SIROVÝ Václav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.