V. Mencl 40.
J. Aubrecht 89. (p.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava zachraňovala remízu až v závěru


Branky


40. V. Mencl , 89. J. Aubrecht (p.) - 10. R. Skopový , 27. T. Vejvoda
0

V baráži o krajský přebor na sebe narazily 14. tým krajského přeboru a 3. tým I.A třídy. První zápas se odehrál na hřišti Žákavy a k vidění zde bylo doopravdy mnoho - góly, kontroverzní situace i červená karta.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli lepší hosté. Vytvořili si několik příležitostí a zaslouženě vedli. Samostatný únik využil Radek Skopový, na jehož střelu byl brankář krátký. Aktivita hostů pokračovala i nadále. Po rohovém kopu se umístěnou hlavičkou prosadil Tomáš Vejvoda. Následně se v pokutovém území Žákavy udály dvě sporné situace. Obě ale nechal rozhodčí bez povšimnutí a penalta se ani v jednom případě nepískala. V závěru snížil z ojedinělé příležitosti žákavský Václav Mencl a do kabin se šlo za stavu 1:2 z pohledu domácích.

Druhý poločas se už vyrovnal. Šance přicházely pouze sporadicky. Stříbro mohlo  čtvrt hodiny před koncem odskočit o dvě branky. Střela Skopového ale skončila pouze na spojnici. V 83. minutě pak viděl druhou žlutou kartu domácí Nekola, ale i v 10 lidech se Žakavě podařilo vyrovnat. Po chybě ve středu hřiště a následném faulu nařídil rozhodčí pokutový kop. Nařízenou penaltu proměnil střelou do pravého horního rohu Jan Aubrecht, a zařídil tak domácím přijatelnější pozici do odvety.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, hráč:: Zápas jsme začali hodně nervózně a Stříbro bylo od začátku lepší, důraznější a rychlejší. Vstřelili dva góly a vypadalo to na jednoznačný průběh. Po jejich druhém gólu z nás spadla nervozita a hra se vyrovnala. Do poločasu jsme snížili po hezké akci z pravé strany. Druhý poločas byl opět vyrovnaný a nám se podařilo na konci zápasu vyrovnat z penalty. Z mého pohledu remíza spravedlivá a odveta je pořád otevřená.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér:: Zápas dvou poločasů. V tom prvním jsme určitě byli lepší, zaslouženě jsme šli do dvoubrankového vedení a skóre jsme mohli i navýšit. Dvě situace zaváněly pokutovým kopem, ovšem pan rozhodčí byl jiného názoru a jasnou ruku zabraňující míči dojít do sítě nechal bez povšimnutí, a stejně tak i o pár minut později, kdy byl náš hráč sražen bez míče ve vápně. Ale takový už je asi dneska fotbal na amatérské úrovni, bohužel. Do šaten se šlo za stavu 2:1 pro nás kdy domácí proměnili jednu z mála šanci co měli. Druhý poločas už z naší strany nebyl tak dobrý, ale i tak jsme další šance měli, na to abychom utkání rozhodli. V poslední minutě přišla naše trestuhodná ztráta na polovině hřiště a z brejkové situace, ze kterých domácí hrozili nejvíce, se nakonec pískala penalta, kterou domácí srovnali, a tak se vše rozhodne až v odvetném utkání u nás ve Stříbře.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - M. Boukal [-] , T. Nekola [-] (92. R. Škala [-] ) , V. Mencl [-] (75. J. Winkelhöfer [-] ) , O. Soukup [-] , J. Aubrecht [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Soukup [-] , M. Skala [-] , S. Nekola [-]

TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - D. Tůma [-] (56. D. Kasl [-] ) , A. Mikulovský [-] , O. Pavlas [-] (84. J. Makrlík [-] ) , R. Skopový [-] (84. V. Novák [-] ) , J. Kolena [-] , J. Korynta [-] , M. Vyšín [-] , T. Vejvoda [-] , T. Bůžek [-] , R. Dyk [-]

ŽK: 58. J. Smazal , 81. S. Nekola , 87. O. Soukup - 61. J. Korynta , 88. J. Makrlík . ČK: 87. S. Nekola .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - ŘÍHA Zdeněk, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.