0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2022 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice doma nestačily na Březovou


Branky


8

Březová vyhrála o tři branky v Litultovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Litultovice přivítaly ve svém existenčním zápase v okresním přeboru mužstvo z Březové. To hrálo poslední zápas pod vedením trenéra Krzische. V prvním poločase se hrála na hřišti hodně rozháraná partie¨s minimem šancí na obou stranách. Domácí v první půli si vypracovali poměrně dost tutovek. Dvakrát šel skoro sám na Hromadu Tesařík, ale vždy si na něm vylámal zuby. Zajímavou šanci měl po přiťuknutí Adamčíka i Doležel, ale jeho nabídku nevyužil. Březová se dostala do dvou nadějných zakončení. V prvním se objevil Tomáš Křenek, ale ztroskotal na Toporčákovi, a stejně se vedlo i Jakubu Šuhajíkovi. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Březová třemi branky rozhodla

Ve druhém poločase už začaly padat branky. Všechny padly do sítě domácích. Na začátku poločasu ale ještě mohl Tesařík skórovat, ale přehodil hostující branku i s brankářem. Březová šla do vedení deset minut po pauze, když rohový kop Martina Šuhajíka poslal šťastně do brány Urbánek i  s přispěním teče – 0:1. Dvacet minut před koncem si Březová své vedení pojistila, když Buda prošel jak nůž máslem domácí obranou a propasíroval míč přes Toporčáka do litultoviceké brány – 0:2. Za čtyři minuty si narazil míč se spoluhráčem Kříž, který vnikl do otevřené obrany a zavěsil do sítě – 0:3. Další hostující výlady zazdili Tomáš Křenek, Martin a Jakub Šuhajíkovi. Ke konci mohly Litultovice snížit, ale Adamčík nastřelil tyčku.

 

Litultovice prohrály a musely čekat na výsledek zápasu Těškovice-Komárov. Ten dopadl špatně pro hosty, čimž Litultovice obsadily desátou příčku se 30 body a zachránily okres pro další sezónu. Jak říkal trenér Adam Haas, tak utekli hrobníkovi z lopaty.

 

Březová skončila díky porážce Jakartovic s Vávrovicemi na třetím místě se 48 body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Dnešním výkonem, zejména v prvém poločase, jsme pošpinili všechny naše dobré výkony v předchozích nejméně osmi utkáních v řadě. Vyčníval akorát brankář a Štěpán Šťavík.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): Byl to poslední zápas našeho trenéra Michala Krzische. Začátek byl takový rozháraný, nemohli jsme si zvyknout na široké hřiště. Pomohl nám první gól, který jsme šťastné trefili a pak jsme přidali ještě dva a podle mě jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - J. Tesařík [-] , D. Lebeda [-] (32. T. Veselý [-] ) , P. Fiala [-] , A. Džemla [-] , M. Varyš [-] (57. T. Steuer [-] ) , M. Drápal [-] (68. S. Konečný [-] ) , K. Vitoul [-] , O. Adamčík [-] , O. Doležel [-] , Š. Šťavík [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - . Urbánek [-] , P. Křenek [-] , D. Řehulka [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , T. Pecka [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] (72. Š. Lichovník [-] ) , J. Kříž [-]

Hráči zápasu: V. Toporčák , Š. Šťavík - Š. Buda .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PAVELEK Karel - MIGOTA Tomáš, STUPEŇ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Těžko tipovat ..možná remíza ?