Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2022 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina vysoko porazila Kylešovice


Branky


2. P. Boček , 6. V. Kocian , 18. J. Pešek , 23. J. Pešek , 28. V. Čech , 56. V. Kocian , 69. J. Franc , 86. P. Boček , 89. Z. Říha - 10. E. Adamczyk
9

Vřesina vyhrála o osm branek nad Kylešovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla o čtyři branky

V posledním zápase okresního přeboru v tomto ročníku přivítala Vřesina Kylešovice. Už v první minutě se ukopl domácí Boček. Hned ve druhé minutě prodloužil roh Martina Peška Vojtěch Kocián na Bočka, který otevřel skóre zápasu – 1:0. O pár chvil později Kučera pálil nad hostující branku. Za čtyři minuty našel dlouhý pas Čecha Vojtěcha Kociána, který snadno skóroval do prázdné brány – 2:0. V 10. minutě po vysunutí Kukly snížil Emil Adamczyk mladší – 2:1. Po čtvrthodině hry aut Rončky prodloužil Boček na Jiřího Peška, který nedal brankáři Kirchnerovi šanci – 3:1. Ve 22. minutě střelu Klára Lampart u tyče vyrazil. Za minutu se Lampart vyznamenal proti střele Beránka. Ve 24. minutě vyslal Boháč do úniku Jiří Pešek, který z nulového přehodil gólmana – 4:1. Po půlhodině hry zatočil přímý kop Čech do sítě – 5:1. Za dvě minuty vystřelil Jiří Pešek nad branku. V 37. minutě střelu Vaverčky vyrazil Lampart na roh. O minutu později pokus Kukly nadvakrát chytil Lampart. Pět minut před přestávkou nahrávka Rončky našla Jiřího Peška, který střílel vedle. V závěru poločasu ještě neuzanl rozhodčí branku Vojtěcha Kociána pro ofsajd.

Vřesina vedení navýšila

Deset minut po pauze dlouhý aut Strakoše umístil na přední tyč Vojtěch Kocián – 6:1. V 58. minutě pumelice Jiříhoi Peška a po něm Bočka skončili mimo tři tyče. V 63. minutě vybídl Rončka ke skórování Bočka, který jen nastřelil brankáře a následnou dorážku France vytěsniila hostující obrana do bezpečí. Dvacet minut před koncem utkání našel Boček před prázdnou branou France, který už měl snadnou práci – 7:1. V 72. minutě Klára nadvakrát vychytal brankář Lampart. O minutu později nastřelil Říha jen tyčku. Deset minut před koncem Kirchnerův nájezd zlikvidoval Lampart. Tři minuty před koncem utkání našel Říha centrem Bočka, který uklízel míč do prázdné kasy – 8:1. V samém závěru pak nastřelil Pientka tyč, pokus Bočka ještě brankář vyrazil, ale na dorážku Říhy už byla ale krátký – 9:1.

 

Vřesina skončila v této sezóně na pátém místě s 43 body.

 

Kylešovice díky lepšímu zápasu se Závadou na třinácteékm místě s 10 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Zapas jsme jednoznačně ovládli a potvrdili jsme roli favorita v utkání. Jedinou kaňkou v utkání v prvním poločase byl kratký časový úsek, kdy jsme si mysleli, že to půjde samo a hoste nás na to upozornili. Jinak po celý zapas jsme drželi míč jen my. Chtěl bych poděkovat všem klukům za uplynulý ročník a za skvěle zápasy zejména na jaře. Chtěl bych všechny čtenáře příští týden pozvat na turnaj tři konců obce Vresina a následný karneval v sobotu od 14:00 a v neděli rodinné odpoledne od 14:00.

FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Přijeli jsme v jedenácti lidech, z toho dva zranění a dva po těžkém flámu. Zápas jsme protrpěli, ale nevzdali, i když na skóre jsme se posunuli na poslední místo. Zato jedenácti statečným patří dík.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] (70. T. Pientka [-] ) , J. Pešek [-] , V. Čech [-] , M. Pešek [-] , M. Boháč [-] (66. M. Guřan [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , J. Kučera [-] (46. Z. Říha [-] ) , P. Strakoš [-] , V. Kocian [-] (55. J. Franc [-] )

FK Kylešovice
A. Kirchner [-] - V. Černohorský [-] , V. Kukla [-] , M. Klár [-] , A. Beránek [-] , T. Kreisel [-] , J. Kavan [-] , E. Adamczyk [-] , M. Vavrečka [-] , T. Felkel [-] , P. Adamczyk [-] (57. E. Adamczyk [-] )

ŽK: 40. F. Rončka - 27. T. Kreisel , 84. V. Kukla .
Hráči zápasu: J. Lampart , T. Pientka , Z. Říha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - JANIK Jakub, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích ..

Tip: výhra domácích