L. Kunc 29.
L. Kunc 49. (p.)
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


29. L. Kunc , 49. L. Kunc (p.) - 54. M. Jamnický , 78. T. Dietrich (p.)
8

Remízou skončil zápas mezi Dolními Životicemi a Stěbořicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice se ujaly vedení

Dolní Životice v netradičním čase přivítaly na svém hřišti mužstvo ze Stěbořic. Prvních dvacet minut držely více míč Stěbořice a dostaly se i do zakončení. Josefus, Graca a Burda stříleli vedle. Nejnebezpečnější šanci měl Barteska, ale ani ta se neujala. Od dvactáté minuty se hra začala vyrovnávat. Životice zahrozily z brejku Kuncem. Po půlhodině hry udeřila domácí letka, když s kariérou loučící se Martin Elbl načasoval nahrávku na Kunce, který umístil balon přesně k tyči stěbořické branky – 1:0. Zbytek prvního poločasu se už odehrál bez významnějších situací. 

Stěbořice srovnaly

Hned zkraje druhého poločasu po faulu na Kunce se odpískala penalta a sám faulovaný nedal Losertovi žádnou šanci – 2:0. Snížit mohl Jamnický, ale samostatný nájezd nepoměnil. V 54. minutě našel přesný centr Pavla Fiedlera Jamnického, který utekl domácí obraně a Kramný musel lovit balon ze své sítě – 2:1. Stěbořice pak otevřely hru ve snaze vyrovnat, a domácí hrozili z rychlých brejků. Ty ale Mareta a Procházka řešili hodně špatně.  Dvanáct minut před koncem vybojoval aktivní Jamnický faul v pokutovém domácích území a kapitán Tomáš Dietrich penaltou nepohrdl – 2:2. V poslední desetiminutovce se už nic nestalo a zápas dospěl ke spravedlivé remíze. 

 

Dolní Životive skončily na devátém místě s 32 body.

 

Stěbořice skončily na druhém místě s 65 body. Uvidí se jak se situace vyvine, zda bude postupovat, nebo bude opět třímat v ruce černého postupového petra.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Ondřej Šumbera (trenér): Na šance jsme možná byli lepší, ale remíza je zasloužená. Jsem rád, že to byl poslední zápas, protože už jsme sestavu lepili, jak se dalo.

TJ Sokol Stěbořice
Vlastimil Procházka (trenér): Hráli jsme naší tradiční hru. Pečlivě jsme bránili a vyráželi jsme k brejkům. Remízu považuji za zaslouženou.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - P. Pohaněl [-] , V. Palyza [-] , M. Elbl [-] (86. J. Pumr [-] ) , J. Vlček [-] (62. M. Essler [-] ) , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , M. Josefus [-] , M. Šeuer [-] , D. Burda [-] , V. Graca [-] , M. Dietrich [-] (46. S. Krajčír [-] ) , P. Fiedler [-] (78. O. Šumbera [-] ) , M. Jamnický [-] , M. Šimon [-] , T. Barteska [-] (56. A. Baier [-] )

Hráči zápasu: M. Elbl - M. Jamnický .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hosté vyhrajou, ale na první místo to bohužel už nedotáhnou .