1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


7

Štítina doma remizovala s Těškovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Štítina ve svém klasickém čase přivítala mužstvo z Těškovic. Štítina měla raketový vstup do zápasu, když po dvou minutách se probil přes dva obránce domácí kapitán Marek Vitásek a nekompromisně zavěsil balon do sítě podél brankáře Krčmáře – 1:0. V další šanci se objevil Kunczik, ale vysoko přestřelil. Těškovicím se podařilo srovnat krok deset minut před pauzou, když si míc k přímému kopu postavil Vavrečka a pravou šajtlí zavěsil pod břevno domácí branky – 1:1. V závěru prvního poločasu si ještě narazil Rek míč s Vavrečkou, a střela Vavrečky jen teěsně minula domácí bránu. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase už na trávníku dominovaly Těškovice, které domácí přehrávaly svou kombinační hrou. V 50. minutě se dostal před domácího brankáře Matěj Krayzel, ale jeho střela skončila jen v náruči Martina Vitáska. Za tři minuty vybídl Vavrečka do šance Noska, ale jeho střelu vyrazil na roh Martin Vitásek. Po jeho rozehrání hlavičkoval Daniel Krayzel nad domácí bránu. Po hodjně hry nedokázal střílený centr Vavrečky sklepnout do sítě Nosek. V 71. minutě opět Vavrečka zahrával přímý kop, ale tentokrát Martina Vitáska našel připraveného. V 74. minutě srazila domácí obrana centr Noska před Strojila, který ale pálil jen do tyče domácí brány. V poslední čtvthodině se už nic nestalo a utkání dospělo do remízového konce.

 

Těškovice budou v posledním kole hostit Komárov. Štítina jede do Závady.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Svěřenci trenéra Maisela měli výborný vstup do utkání, když se Marek Vitásek dokázal hned z prvního útoku prosadit přes dva stopéry, aby zakončil přesně podél gólmana Krčmáře na zadní levou tyč. Poté měla hra profesorskou úroveň. Těškovice chtěly hrát ze zatažené obrany na rychlé protiútoky, na které má vyhovující hráče na křídlech. Jenže při této hře je zapotřebí mít kvalitní přihrávku, což ani jedno mužstvo až tak nemělo. Proto byl k vidění spíš fotbal nudný s vyčkávací taktikou na obou stranách. Zápas to byl upracovaný a ve velkém horku vysilující. Šancí bylo po skrovnu. Na přesné střely mezi tři tyče snad dva ku dvěma. Vyrovnání Těškovic zařídil utěšeným přímým kopem Vavrečka. Trefil téměř šibenici Vitáskovy svatyně. To se těžko chytá i v lize.....V závěru ještě ve výborné pozici trefil Strojil "jen" pravou tyč a proto se body dělily. Remíza je asi pro dnešek spravedlivá....

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vzhledem k okleštěné sestavě a velikosti hřiště jsme se první půli zaměřili vyloženě na defenzívu. Zbytečně jsme ale inkasovali již ve druhé 2.min na 1:0. Naštěstí jsme postupně srovnali hru a po pěkném přímém kopu vyrovnali. Ve druhé půli jsme byli kombinačně lepším mužstvem, vytvořili jsme si více brankových šancí, ale na vítězství jsme už nedosáhli.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Vitásek [-] , L. Bartusek [-] , P. Stoklasa [-] , T. Těžký [-] (75. J. Kubánek [-] ) , V. Watzlavik [-] , O. Kurka [-] , D. Jarkulisch [-] , J. Gattnar [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] (66. D. Prokeš [-] )

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - R. Lazecký [-] , M. Krayzel [-] , L. Nosek [-] , T. Rek [-] , V. Vavrečka [-] , V. Krayzel [-] , O. Strojil [-] , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , J. Šenk [-]

ŽK: 61. J. Gattnar , 68. L. Bartusek - 68. T. Rek .
Hráči zápasu: M. Vitásek - V. Vavrečka .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - TOMÁŠKO Vojtěch (N), JEDLIČKA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Skalík
Tip experta: výhra domácích

Štítina hraje na svém velkém hřišti dobrý fotbal a měla by vyhrát.

Tip: výhra domácích