Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice deklasovaly Komárov


Branky


12

Litultovice vyhrály o šest branek nad Komárovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o dvě branky

Litultovice přivítaly mužstvo z Komárova. Než se stačili diváci usadit, naběhl si na rohový kop Toprčáka Fiala, který s přispěním teče hostujícího obránce, umístil míč k tyčce – 1:0. Po deseti minutách hry vybojoval na půlce hřiště balon Vitoul, který posunul míč na Tesaříka, který utekl hostující obraně a nadvakrát pokořil gólmana Pelce – 2:0. Pak převzal taktovku hry Komárov a šanci Hečka musel likvidovat Borč. Ve 21. minutě pak střelu Hečka vyhlavičkoval obránce z brankové čáry na roh. Komárov vrátil zpátky do hry po nahrávce Chovance Solný, který skóroval s přispěním tyče – 2:1 . Hned vzápětí se řítil na Borče Chovane, kterému ale brankář v poslední chvíli skočil po nohy a míč zpacifikoval.V poslední minutě prvního poločasu krásně zatočil Drápal míč z přímého kopu do brány – 3:1. To byl klíčový okamžik zápasu, protože gól do šatny hosty srazil.

Litultovice vedení navýšily

Ve druhé púli už Litultovice dominovaly, Nejdříve skončili šance Tesaříka a Adamčíka na brankáři Pelcovi. V 53. minutě si naběhl na rohový kop Toporčáka Džemla na úrovni penalty poslal míč prudce hlavou do sítě – 4:1. Po hodině hry Toporčák nahrál do středu Tesaříkovi, který se uvolnil přes jednoho hráče a prošel až mezi kruhy, kde nahrál Džemlovi, který udělal kličku protihráčovi a vstřelil míč nechytatelně k tyči – 5:1. Za minutu Drápal nakrátko nahrál Džemlovi, který poslal míč na Vitoula, který zakončilo k tyčce – 6:1. V 66. minutě vytěsnil samostatný nájezd Tesaříka na roh Pelc. Adamčíkovi o pár chvil později vyrazil Pelc na roh. V 71. minutě se dostal do jediné šance druhého poločasu Komárov, ale střela Solného minula tyčku. V 74. minutě po nahrávce Džemly a pěkném zpracování pomocí patičky se řítil na Pelce Adamčík, ale v zakončení selhal. V 82. minutě vychytal Hoppa Pelc. Tři minuty před koncem poslal do úniku Tesařík Hoppa, který nastřelil tyč a odražený míč napálil pod břevno Varyš – 7:1.

 

V dohrávce budou Litultovice hostit Vávrovice. Komárov jede do Závady.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Když jsem v 16:15 hodin sbíral kluky v Malých Hošticích po dorostu, nikomu z nich se nechtělo a nálada (i u mě) byla po jejich odedřeném a nešťastně prohraném zápase pod psa. Na očích jsem jim viděl, že by nejraději jeli domů a hodili se na gauč s nohama křížem. Nicméně čtyři nejvěrnější se nakonec hecli, navíc dva z nich po celém odehraném utkání nastoupili do základu a tím, dá se říct, zachránili utkání, protože jinak bychom hráli v devíti. Po těžším prvním poločase jsme po přestávce definitivně převzali iniciativu ve středu pole, z čehož vyplynula trvalá a místy až drtivá převaha ve hře s mnoha šancemi, z nichž jsme ještě velké množství smolně zahodili. Sehráli jsme výborné utkání, v němž jsme ukázali, jak důležité je mít v oddíle všechny věkové kategorie, z nichž si trenéři mohou půjčovat hráče kdykoliv v případě potřeby. To platí jak ve směru žáci - dorost, tak ve směru dorost - muži. Řekl bych, že tak, jako společně všichni trénujeme, tak tvoříme jednu velkou fotbalovou rodinu, kde se vytvořila super parta s obrovskou perspektivou kvalitní souhry i výsledků v následujících sezonách. Díky všem za dnešní zápas!!! Jmenovat nelze, všichni hráli výborně, od brankáře až po posledního náhradníka.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Zápas se rozhodl v prvním poločase, kdy jsme domácí dvacet minut zamkli za stavu 2:0 a dali jsme na 2:1. Posléze mohl dát na 2:2 Víťa Chovanec, ale ve 100 % šanci selhal, a o to horší, že jsme pak dostali do šatny branku z přímého kopu na 3:1. To byl rozhodující moment zápasu. Ze šatny jsme dostali čtvrtý gól a bylo po nás. Zápas jsme dohrávali v trapném výkonu. Domácí vyhráli zaslouženě a vrátili nám podzimní prohru i s úroky.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Borč [-] - K. Vitoul [-] , J. Tesařík [-] , V. Toporčák [-] (80. S. Konečný [-] ) , T. Veselý [-] (55. M. Varyš [-] ) , O. Adamčík [-] , Š. Šťavík [-] , D. Lebeda [-] (64. M. Hopp [-] ) , P. Fiala [-] , A. Džemla [-] , M. Drápal [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - V. Chovanec [-] , J. Srubek [-] , M. Vácha [-] (71. L. Kerlin [-] ) , V. Kubesa [-] , L. Haas [-] (62. P. Rychtar [-] ) , O. Hanke [-] , M. Šubert [-] , D. Solný [-] (80. T. Kyjovský [-] ) , O. Hečko [-] (60. D. Thomas [-] ) , M. Hřivnáč [-] (70. O. Šimeček [-] )

ŽK: 59. A. Džemla , 75. K. Vitoul - 59. L. Haas .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: RUČKA Jakub - PODRAZA Jaroslav, LEŠKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kunc
Tip experta: výhra domácích

Litultovice jsou pro mě osobně největším zklamáním jara. Přesto si myslím, že ve svém kádru mají kvalitní hráče a Komárov doma porazí minimálně o 2 branky. Tip 1

Tip: výhra hostů