3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 15:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina připravila Stěbořivím první jarní prohru


Branky


12

Vřesina doma vyhrála o jednu branku nad Stěbořicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Vřesina přivítala na svém hřišti mužstvo ze Stěbořic. V 7. minutě načechral Čech přímý kop do malého vápna, kde mířil Boček vedle tyčky. Ve 13. minutě zazdili nadějnou situaci Jiří Pešek a Boček. Stěbořice zahrozily dvakrát střelami Josefuse a jednou Jakuba Fiedlera. Vřesina se dostala do vedení po osmnácti minutách hry, když přímý kop Čecha našel Jiřího Peška, který pálil do odkryté půlky stěbořické branky – 1:0. Před pauzou se podařilo Stěbořicím skóre obrátit. V 36. minutě našel rohový kop Haase Jakuba Fiedlera, který nedal brankáři Říhovi šanci zasáhnout – 1:1. Za čtyři minuty zahrával roh tentokrát Jamnický a Jakub Fiedler hlavou zatloukl balon do kasy – 1:2. Ve 44. minutě aktivní Jiří Pešek vystřelil z půlky hřiště, a jeho střela nastřelila spojnici břevna a tyčky a odtud zamířila na brankovou čáru a ven. 

Vřesina zápas otočila

Vřesině se ve druhé půlce zápasu podařil obrat jako před týdnem v Komárově. V 50. minztě ještě odvrátila hostující obrana míč mířící do brány po střele Vojtěcha Kociána. V 57. minutě dostala Vřesina možnost zahrávat pokutový kop. Pokus Jiřího Peška brankář Losert vyrazil, ale na jeho dorážku už byl krátký – 2:2. Za chvíli Jiří Pešek pálil nad bránu. V 63. minutě Guřan minul tyčku hostující branky. Dvanáct minut před koncem potáhl míč po lajně Pientka, který našel Jiřího Peška, který umístil balon na zadní tyč – 3:2. Za chvíli nastřeli Boček hlavičkou brankáře Loserta. Stěbořice mohly dvakrát srovnat, ale hlavičky Josefuse nenašly správný cíl. Stěbořice tak prohrály poprvé na jaře a poprvé po třinácti zápasech.

 

Vřesina v dohrávce bude hostit Píšť. Stěbořice jedou do Štítiny. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V dnešní kombinovaném zápase jsme začali dobře napadat a měli jsme skvělou hru ze které jsme vytěžili gól, ale potom jsme udělali chybu v odkopu a darovali hostim sérii rohu ze kterých nakonec otočili. Na konci poločasu jsme měli ještě fantastickou střelu z půlky pod vinkl, ale ta skončila na care a chtělo by to video. Hráli jsme týmově jeden za druhého jako mušketýři a svou obětavou prací jsme dokázali zapas otočit. Nepustili jsme je do žádné vyložené šance. Chtěl bych poděkovat všem hráčům počínaje gólmana po posledního hrace na lavičce za získané body před zaplněným stadionem.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Mrzí nás prohra. Nemyslím si, že by nás Vřesina přehrávala, ale vyšli jim nakopávané balóny. Myslím si, že by remíza byla spravedlivější.



Sestavy


TJ Vřesina
Z. Říha [-] - J. Pešek [-] , V. Čech [-] , M. Pešek [-] , M. Boháč [-] (86. F. Gruň [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , M. Guřan [-] (75. T. Pientka [-] ) , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , M. Josefus [-] , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , R. Kokošek [-] (20. D. Burda [-] ) , O. Haas [-] , M. Jamnický [-] , J. Fiedler [-] (46. P. Fiedler [-] ) , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 38. M. Pešek , 88. F. Gruň - 20. O. Haas , 86. T. Dietrich .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - KŘIŽÁK Ivo, STŘELÁK Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kunc
Tip experta: výhra domácích

Pro mě velice zajímavý zápas. Vřesinu jsem letos viděl hrát dvakrát a jejich hra se mi hodně libíla. Doma jsou navíc velmi silní. Tady čekám překvapení a tipuji 1.

Tip: výhra hostů