Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice potrápily Píšť


Branky


14

Kylešovice doma prohrály o dvě branky s Píšti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Kylešovice přivítaly na svém hřišti vedoucí tým z Píště, a nedaly svou kůži lacino. Pišť nastoupila do zápasu svižně, a hned v první šanci vycytal Patrika Morice brankár Kirchner. Za chvíli Kirchner vychytal i Haburu. Po čtyřech minutách poslal Wzientek míč na Beránka, který ho pustil nesobecky na Palkoviče, který zavěsil – 1:0. Pišť vyrovnala za dvě minuty, když přímý kop Patrika Morice na zadní tyči uklidil do sítě Mac – 1:1. V 11. minutě vyslal Skýba Beránka, který střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři Liškovi šanci – 2:1. Píšt pak opět tlačila, ale Patrik Moric a Pawlenka ve svých šancích neuspěli Ve 26. minutě srovnali hosté krok, když Hudeczek našel na zadní tyči nehlídaného Pawlenku, který už neměl problém usměrnit míč do kasy – 2:2. Těsně před koncem poločasu pak po centru Hudeczka zablokovala nadějnou střelu Patrika Morice domácí obrana.

Píšť dvěma góly rozhodla

Ve druhé části Píšť domácí tlačila, ale velmi dlouho se trápila v koncovce. Po centru Obrusníka pálil nad Hudeczek. Habura po přihrávce Pawlenky špatně seřídil mířidla. Navíc Kylešovice hrozily z brejků. V 70. minutě Felkel po jednom z nich střílel vedle. Neuspěl ani o chvíli později Giňa. Gólově se prosadili hosté až dvanáct minut před koncem, když si na rohový kop Patrika Morice naběhl Hudeczek a hlavou zatloukl míč do brány – 2:3. Klid do hostujících řad pak vnesl pět minut před závěrečným hvizdem rozhodčího o po přízemní střele k tyči Foitzik – 2:4.

 

Kylešovice jedou příští kolo do Melče. Píšť bude hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Dnes jsme podali bojovný výkon proti silovějšímu soupeři s dobrým výkonem brankáře a stinnou stránkou zranění Ondry Skýby.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Těžký zápas na umělce. Výkon tragický, ale vyhráli jsme.



Sestavy


FK Kylešovice
A. Kirchner [-] - T. Dihel [-] , K. Palkovič [-] , E. Adamczyk [-] , P. Wzientek [-] , M. Vavrečka [-] , O. Skýba [-] (68. E. Gina [-] ) , T. Kreisel [-] , T. Felkel [-] (81. A. Baláž [-] ) , P. Adamczyk [-] , A. Beránek [-] (90. A. Laci [-] )

TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - O. Vlha [-] , J. Mac [-] , T. Obrusník [-] - P. Moric [-] (81. F. Grabica [-] ) , K. Hudeczek [-] , M. Pawlenka [-] (74. D. Holuscha [-] ) , L. Foitzik [-] - M. Habura [-] (86. T. Blahut [-] ) - M. Kupec [-] , L. Malcharek [-]

ŽK: 14. P. Wzientek , 51. A. Beránek , 52. K. Palkovič , 58. O. Skýba , 62. M. Vavrečka , 90. E. Adamczyk - 82. J. Mac .
Hráči zápasu: O. Skýba .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRETSCH Adam - MIGOTA Tomáš, BINAR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Dean Gračanin
Tip experta: výhra hostů

Ač je uměla tráva pro soupeře domácích vždy nepříjemná, hosté s přehledem vyhrají o několik gólů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jasná 2. není o čem