Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová doma vyhrála


Branky


14

Březová zvítězila o čtyři branky nad Melčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o dvě branky

Březové, které se na jaře moc nedaří, přivítala ještě více se trápící Melč. Březové byla v prvním poločase lepším týmem než hosté z Melče. Březová se ujala vedení po deseti minutách hry, když se odražený balon dostal na kopačky Jakuba Šuhajíka, který na nic nečekal a napálil ho do brány – 1:0. V dalších velkých šancích se objevili postupně Tomáš Křenek, Jakub Šuhají a Pecka. Všichni si buď vylámali zuby na Schromovi, nebo špatně seřídili mířidla. Za hosty se do dvou šancí dostal Chreno, ale neuspěl. Druhou branku přidala Březová až ke konci poločasu, když se Tomáš Křenek dostal sám před brankáře a poslal míč do jeho protipohybu – 2:0.  

Březová výhru navýšila

Úvod druhého poločasu vyšel o něco lépe hostům z Melče. Melč vykřesala jiskérku naděje po hodině hry, když Škrobánek dostal pas za obranu a nezaváhal – 2:1. Melč pak mohla třikrát vyrovnat, ale Klein s Chrenem nastřelili břevno a Prdovi se do cesty postavila tyčka. Klid do řad Březové vnesl dvacet minut před koncem po nahrávce Šustka do vápna přesnou střelou Tomáš Křenek – 3:1. Za pět minut šel sám Tomáš Křenek už od poloviny hřiště, obehrál si brankáře a zavěsil do prázdné brány – 4:1. Osm minut před koncem se míč odrazil k Budovi, který ho z jedenácti metrů poslal nekompromisně do sítě – 5:1.

 

Březová jede příští kolo do Jakartovic. Melč bude hostit Kylešovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Opět jsme nehráli v nejsilnějším složení. První poločas nám vyšel, vedli jsme o dvě branky a ještě měli dlaší šance. Ve druhém jsme zaspali úvod a hosté snížili. Pak jsme přidali ještě tři branky a byl to.

TJ Sokol Melč
Rada Klement (trenér): V prvním poločase jsme prohrávali o dvě branky. Pak jsme snížili a dvakrát nastřelili břevno a jednou tyčku.Pak se ale konec zvrtnul a my dostali ještě tři branky.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šuhajík [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , J. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , T. Pecka [-] (76. Š. Lichovník [-] ) , T. Křenek [-] (79. J. Maleňák [-] ) , O. Lodňánek [-] (51. F. Stošek [-] ) , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Sokol Melč
J. Schrom [-] - V. Škrobánek [-] , K. Pavelek [-] , P. Kuča [-] (46. K. Palzer [-] ) , J. Smolek [-] , O. Chreno [-] , T. Švihálek [-] , D. Ladner [-] , M. Klein [-] , P. Prda [-] , P. Hora [-]

ŽK: 23. J. Kostera , 63. P. Křenek .
Hráči zápasu: T. Křenek - K. Palzer .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PINČEK Milan - KOPYTKO Daniel (N), BINAR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Dean Gračanin
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají po debaklu z minulého týdne v Píšti co napravovat, věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Březová si Melčáky v pohodě uhraje

Tip: výhra domácích