L. Brož 39.
D. Krayzel 61. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice doma vyhrály


Branky


39. L. Brož , 61. D. Krayzel (p.)
14

Těškovice vyhrály o dvě branky nad Dolními Životicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Těškovice přivítaly na své umělce družstvo z Dolních Životic. ˇuvodní desetiminutovka byla vzájemně oťukávající. Pak překazila hostující obrana šanci Matěji Krayzelovi. Pak pálili nepřesně dvakrát Strojil a jednou Matěj Krayzel. Hosté poprvé vážně zahrozili v 17. minutě, ale střelu Kunce vytěsnil Lazecký mimo tři tyče. Po půlhodině hry tretsný kop těškovického Vavrečky jen těsně minul hostující tyčku. Hosté odpověděli za tři minuty tvrdou střelou Hanáka, se kterou měl Lazecký potíže, ale nakonec ji zpacifikoval. Neujali se poté ani nůžky Brože a hlavička Reka po rohovém kopu. Pět minut před koncem prvního poločasu se podařila domácím akce, když uvolnil Vavrečka Reka, jenž vysunul Jakuba Krayzela, jehož přetažený centr proměnil rybičkou do sítě Brož – 1:0. Životice těsně před pauzou mohly srovnat, ale jejich pokus skončil nad brankou.

Těškovice výhru navýšily

V úvodu druhého poločasu hosté nejdříve zazlobili Kuncem a Hanákem. Na druhé straně pak skončila střela Matěje Krayzela a po něm i Jakuba Krayzela v náručí brankáře. Po hodině hry byl zastaven nedovoleně v pokutovém území průnik Reka, a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Daniel Krayzel – 2:0. V 72. minutě pak přestřelil branku po narážečce s Vilémem Krayzelem Vavrečka. Vilém Krayzel seřídil kopačky špatně i v 82. minutě, kdy jeho projektyl minul těsně levou tyčku. V 84. minutě se Kunc dostal za obranu, přehodil i Lazeckého, míč zamířil do břevna, a následně se srazil Lazecký s Kuncem a byla nařízena penalta, kterou Maretovi Lazecký vychytal. V samém závěru ještě skončil přímý kop Hanáka nad brankou.

 

Těškovice budou příští kolo hostit Závadu. Dolní Životice zase Štítinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Konečně se nám začala fungovat kombinační hra, díky které jsme si vytvořili střelecké šance ke skórování. Výsledkem je vítězství a konečně zisk 3.bodů před domácím publikem.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Před zápase jsme chtěli bod, ale domácí byli lepší, a my spoleháli na obranu a rychlé brejky, které nám bohužel nevycházely.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Krayzel [-] , V. Vavrečka [-] , V. Binar [-] , T. Rek [-] (76. L. Nosek [-] ) , J. Šenk [-] , M. Krayzel [-] , L. Brož [-] (65. . Sochorek [-] ) , O. Strojil [-] (57. V. Krayzel [-] ) , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - V. Palyza [-] , M. Tengler [-] , M. Elbl [-] (86. V. Otipka [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] (71. J. Pumr [-] )

ŽK: 65. P. Dušek , 65. M. Hanák .
Hráči zápasu: R. Lazecký - M. Hanák .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - BINAR Patrik, SEDLÁK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Dean Gračanin
Tip experta: remíza

Tady půjde o velmi vyrovnané utkání, které skončí dělbou bodů pro oba týmy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

v Těškovicích se špatně hraje na té malé umělce a myslím si že to Životice nezvládnou

Tip: výhra domácích