1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice slaví druhé vítězství


Branky


11

Kylešovice vyhrály o jednu branku v Závadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kylešovice vedly o jednu branku

Závada přivítala na svém hřišti mužstvo z Kylešovic. Souboj dvou posledních celků tabulky skončil výhrou hostů z Kylešovic. V úvodu zápasu zazdila Závada dvě šance, které spálili Robin Vitásek a Koudelný. Oba dva vychytal brankář hostů Mario Beránek. Po dvaceti minutách udělali domácí chybu v obraně a Skýba jí po přesné nahrávce Vavrečky neomylně potrestal – 0:1. Za minutu později mohla Závada vyrovnat, ale hlavička Staňa mířila jen vedle tyčky. Ve 27. minutě vybojoval Skýba přímý kop, ale ten nezužitkoval Wzientek. O pět minut později Vavrečkův roh málem dopravil do sítě Wzientek, ale míč mířící do branky vykopl domácí obránce do bezpečí. Ve 35. minutě samostatný nájezd Staňa skončil vedle brány. V závěru poločasu ještě dvakrát mířil vedle Palkovič. 

Každý ze soupěřů dal po jedné brance

V úvodu druhého poločasu dostala Závada možnost kopat pokutový kop, ale Jiří Vitásek slabou střelou trefil jen gólmana Maria Beránka. Vyrovnání se Závada dočkala těsně před hodinou hry, když si na rohový kop Koudelného nejvýše vyskočil Staňo a hlavou zatloukl balon do hostující sítě – 1:1. Dvacet minut před koncem orazítkoval Emil Adamczyk po přihrávce Skýby jen břevno závadské brány. Na druhé straně se neujala ani střela Gryze. Když už zápas směřoval k remíze, tak hosté udeřili z přímého kopu Wzientkem, který po přiklepnutí od Palkoviče, vybojoval pro Kylešovice druhou výhru v sezóně – 1:2.

 

Závada jede příští kolo do Dolních Životic. Kylešovice jedou do Vávrovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Rudolf Rataj (trenér): Hosté si výhru zasloužili svou bojovností.

FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Chválím všechny hráče, protože v takovém vedru hrát je vysilující. Zasloužená naše výhra. Je třeba pochvílit naší obranu, která dneska fungovala na stoprocent.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Krupa [-] , M. Sněhota [-] , J. Vitásek [-] (55. J. Lébl [-] ) , D. Gryz [-] , R. Švidrnoch [-] (30. M. Kozel [-] ) , F. Hrubý [-] , L. Staňo [-] , L. Drahorád [-] , O. Koudelný [-] (82. J. Ječmínek [-] ) , R. Vitásek [-]

FK Kylešovice
M. Beránek [-] - P. Wzientek [-] , M. Vavrečka [-] (88. D. Palucha [-] ) , O. Skýba [-] , K. Palkovič [-] , T. Kreisel [-] , F. Kadeřábek [-] (90. A. Baláž [-] ) , T. Felkel [-] (77. V. Kukla [-] ) , P. Adamczyk [-] (51. T. Dihel [-] ) , E. Adamczyk [-] , A. Beránek [-]

ŽK: 6. J. Vitásek , 71. R. Vitásek - 64. T. Kreisel , 82. M. Vavrečka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRASEK Beno, PACUR Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra hostů

V posledním zápase se utkají suverénně nejhorší týmy a jasní sestupující. Nemůžu ovšem jinak, než držet palce Kylešovicím a tak věřím, že si připíší druhou výhru v sezóně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích