1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 14:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina kradla v Těškovicích


Branky


10

Vřesina vyhrála o jednu branku v Těškovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla

Těškovice přivítaly na svém hřišti družstvo z Vřesiny. Začátek zápasu byli aktivněhší domácí, ale po centru Matěje Krayzela hlavičkoval Kupka jen do míst, kde stál Lampart. V 6. minutě si naběhl na roh Martina Peška Vojtěch Kocián a koníčkem rovlnil domácí síť - 0:1. Po čtvrhodině hry zahodil samostatnou akci hostující Jiří Pešek. Ve 25. minutě se domácím podařilo srovnat krok, když centr Matěje Krayzela poslal levou nohou do brány Illík – 1:1. Za chvíli se ale výkop hostujícího brankáře Lamparta dostal až k Mrázkovi, který přeloboval vyběhnuvšího brankáře domácích – 1:2. Po půlhodině hry mohli domácí srovnat, ale Šenkům přímý kop orazítkoval jen břevno hostující branky. Za čtyři minuty později přímý kop těškovického Strojila chytil brankář Lampart. V 36. minutě Martin Pešek v samostané akci jen těsně minul domácí branku. Pět minut před přestávkou po pěkné akci dvojice Matěj Krayzel a Vavrečka druhý jmenovaný minul hostující klec. Hosté pak v závěru zahrozili po hlavičce Martina Peška, která jen těsně minula branku. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se na hřišti odehrávala taktická bitva. V 52. minutě skončila hlavička Solnického v náruči Lamparta. Za čtyři minuty zahrozila Vřesina z rychlého brejku, ale centr Ondřeje Kociána poslal Jiří Pešek nad branku. V 67. minutě se dostal po pravé straně do zakončení Matěj Krayzel, ale jeho tvrdá střela skončila jen v náruči hostujícího brankáře. V 69. minutě po závaru v domácím pokutovém území se dostal míč k Mrtázkovi, jehož jedovku vytáhl z pod horní tyče Lazecký. Ve zbyvajících dvaceti minutách si už žádná z družin nevypracovala velkou šanci a Vřesina si tak odvezla tři body. 

 

Těškovice jedou příští kolo do Litultovic. Vřesina bude hostit Štítinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vypadalo to na remízový zápas, ale dvě naše hrubé chyby rozhodly o ztrátě všech bodů. Momentálně nám vázne přechod do útoku a střelecké zakončení. Nastřelené břevno je slabou náplastí na další ztracené body.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme je dostali vinou jejich chyb do šancí, ale jinak se jedna o rychlý fotbal. Ve druhem poločase jsme se dostali ke své hře a výsledek zápasu si pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - V. Vavrečka [-] (74. L. Nosek [-] ) , M. Krayzel [-] , P. Kupka [-] , T. Rek [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] (46. V. Binar [-] ) , J. Solnický [-] , O. Strojil [-] , J. Krayzel [-] (63. V. Krayzel [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - T. Mrázek [-] , F. Rončka [-] , M. Pešek [-] , V. Čech [-] , V. Kocian [-] , J. Franc [-] (63. K. Hofrichter [-] ) , O. Kocián [-] , J. Pešek [-] , J. Pagáč [-] , M. Guřan [-] (72. Z. Říha [-] )

ŽK: 13. T. Rek , 59. O. Strojil - 30. J. Pešek , 39. T. Mrázek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - SOCHOREK Dalibor (N), BALLARIN Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra hostů

Tady mírněji favorizuji hosty. Věřím, že se jejich střelecky lepší útok ukáže a zvítězí drobným rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích