Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice na jaře poprvé vyhrály


Branky


12

Litultovice vyhrály o pět branek nad Závadou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o tři branky

Litultovice přívítaly mužstvo Závady na svém hřišti. Obě mužstva ještě na jaře nevyhrála. Závadě se ale před zápase rozpadla obrana a Litultovice hrající stále v oslabené sestavě toho využily, protože byly po celý zápas jednoznačně lepší. Litultovice začaly na hřišti úřadovat po čtvrthodině hry, když rohový kop Drápala na jedenácti metrech prudce hlavičkoval Džemla, a letící míč usměrnil hlavou do sítě Tesařík – 1:0. Ve 34. minutě Vysunul Drápal Tesaříka, který míč zatáhl do vápna, kde míč dával pod sebe na Lebedu, který zavěsil – 2:0. O dvě minuty později po rozehrávce brankáře Toporčáka na Tesaříka, který dlouhý balon zatáhl a jeho centr si nešťastně srazil do vlastní branky Drahorád – 3:0.

Litultovice vedení navýšily

Ve druhém poločase pokračovali domácí v demolici hostů. Deset minut po přestávce si na roh Adamčíka naběhl Džemla a hlavou byl nekompromisní – 4:0. O pár sekund později se uvolnil Tesařík před pokutovým územím a přihrál pod sebe na Drápala, který vymetl všechny pavouky ze z branky – 5:0. Závada se dostala ke slovu až deset minut před koncem, když dlouhý aut prodloužil Švidrnoch na Koudelného, který zavěsil – 5:1. Poslední slovo ale měly Litultovice, když Štavík posunul balon doprava na Lebedu, který míč potáhl a jeho centr hlavou zatloukl do sítě Džemla – 6:1.

 

V příštím kole jedou Litultovice do Dolních Životic. Závada bude hostit Kylešovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Přestože se nesnížil počet dorostenců ani brankářů v týmu, tak to pro nás byl osvěžující zápas s vítěznou příchutí. Poslední branku jsme totiž vstřelili před šesti týdny. Pochvala patří všem.

TJ Sokol Závada
Rudolf Rataj (trenér): Bylo to jednoznačné utkání, kde byli domácí lepší ve všech směrech.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - K. Vitoul [-] (49. T. Steuer [-] ) , J. Tesařík [-] (60. J. Vítek [-] ) , P. Fiala [-] , D. Lebeda [-] , Š. Šťavík [-] , O. Adamčík [-] , S. Konečný [-] (29. O. Doležel [-] ) , A. Džemla [-] , M. Drápal [-] , M. Varyš [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Krupa [-] (46. M. Kozel [-] ) , D. Vitásek [-] (75. J. Nguyen [-] ) , M. Majhofer [-] (62. J. Turzák [-] ) , D. Gryz [-] , R. Švidrnoch [-] , J. Ječmínek [-] , L. Staňo [-] , L. Drahorád [-] , O. Koudelný [-] , R. Vitásek [-]

ŽK: 82. J. Vítek .
Hráči zápasu: A. Džemla - D. Vitásek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POLÁK Jiří - BUKOVSKÝ Josef, HAAS Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Marek Wrána
Tip experta: remíza

Oba týmy na jaře ještě nevyhrály, a proto si myslím, že bude remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích