5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 15:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina dala pětku Životicím


Branky


14. P. Boček , 25. T. Mrázek , 55. J. Pešek (p.) , 81. J. Pešek , 86. V. Kocian - 5. V. Mareta
12

Vřesina vyhrála o čtyři branky nad Dolními Životicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla

Vřesina ve svém tradičním čase přivítala mužstvo z Dolních Životic. První branku zápasu vsítili hosté, když po akci Hanáka zakončoval neomylně do sítě Mareta – 0:1. Domácí mohli hned vyrovnat, ale Rončka měl míč na dlouho nohu. Neujal se ani rohový kop Martina Peška, který po nahrávce Ondřeje Kociána poslal nad Boček. Po čtvrthodině hry dlouhý aut Ondřeje Kociána prodloužil Jiří Pešek na Mrázka, který akci ještě vyšperkoval na Bočka, který mířil do prázdné branky – 1:1. Za deset minut doběhl Boček míč na čáře a našel před odkrytou klecí zcela volného Mrázka, který už měl lehkou práci – 2:1. V závěru poločasu se ještě neujala střela Vojty Kociána a po něm i šance Boháče. 

Vřesina vedení navýšila

Vstup do druhé půle měli lepší hosté. V tutovce se zjevil Hanák, kterého vychytal Lampart a ani Mareta nedokázal v dorážce míč dostat do sítě. V následné akci byl v pokutovém území hostů faulován Guřan a Jiří Pešek vzal zodpovědnost na sebe a nezaváhal – 3:1. To byl klíčový okamžik zápasu, po kterém se hosté defnitivně zlomili. Akce Jiřího Peška ani Boháče sice ještě k brance nevedly. V 81. minutě pak ale uvolnil Guřan Jiřího Peška, který s klidem pokerového hráče zavěsil – 4:1. Čtyři minuty před koncem pak dostal Vojtěch Kocián míč na úrovní velkého vápna a s přispěním teče obránce pokořil brankáře – 5:1.  

 

Vřesina jede příští týden do Těškovic. Dolní Životice budou hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Po ubojovanem prvním poločase, kde jsme zpočátku tahali za delší konec se nakonec hrálo spíše ve středu hracího pole a trestali jsme chyby soupeře. Ve druhem poločase jsme hlídali výsledek a několika skvělými brejky jsme potvrdili výsledek utkání.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): My jsme de dostali do vedení, ale pak jsme po dvou našich chybách v obraně dvakrát inkasovali. Ve druhém poločase jsme mohli vyrovnat, ale nedali jsme šanci, což byl zlomový moment, a pak domácí z protiakce vybojovali penaltu, která podle mě nebyla. Po ní jsme už zápas nezvládli.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - T. Mrázek [-] (51. M. Guřan [-] ) , F. Rončka [-] (81. J. Franc [-] ) , M. Pešek [-] , V. Čech [-] , V. Kocian [-] , P. Boček [-] (33. M. Boháč [-] ) , O. Kocián [-] , J. Pešek [-] (88. Z. Říha [-] ) , J. Pagáč [-] , P. Strakoš [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] , J. Leifert [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] (85. M. Essler [-] ) , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] (37. V. Palyza [-] ) , M. Váleček [-]

ŽK: 48. J. Leifert , 80. M. Tengler , 84. M. Pumr .
Hráči zápasu: J. Lampart , J. Pagáč - Š. Kramný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PAVELEK Karel - ŠAFAŘÍK Pavel, RÁCZ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Marek Wrána
Tip experta: výhra domácích

Domácí využijí své malé, úzké hřiště, padne hodně branek a 3 body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích