0:1
(0:1)
18. O. Kurka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina těsně vyhrála v Melči


Branky


18. O. Kurka
12

Štítina vyhrála o jednu branku nad Melčí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina šla do vedení

Melč na svém trávníku přivítala družstvo ze Štítiny. Ne příliš pohledný fotbal pro oko diváka předvedly v sobotu obě družiny. Hrálo se převážně bojovné utkání ve středu hřiště s minimem šancí na obou stranách. Ze začátku byla aktivnější Štítina, ale Sakmar dvakrát v koncovce nezachoval chladnou hlavu. Kunczik o chvíli později přestřelil domácí branku. Rozhodující okamžik zápasu přišel po osmnácti minutách, když po levé straně hřiště utekl Sakmar, který našel nahrávkou pod sebe Kurku, který uklízel balon prakticky do prázdné branky – 0:1. Mrlč pak zahrozila střelami z dálky, které vyslal Martínek a po něm Chreno.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se odehrávala na hřišti úplně stejná podívaná. Obě mužstva si vypracovala po jedné šanci. Za domácí střílel Martínek, jehož pokus vyrazil brankář Martin Vitásek před sebe a dorážku Kleina pak ještě stačil vykopnout s vypětím všech sil na rohový kop. Štítina zase neuspěla po centru Kunczika a střele Marka Vitáska, která nastřelila jen stojícího domácího brankáře Schroma. V závěru zápasu Melč nevyvinula žádný větší tlak, ze kterého by mohla vstřelit vyrovnávací branku utkání. Štítina tak po nejtěsnější výhře oslavila desátou výhru v právě probíhající sezóně.

 

Melč jede příští zápas do Komárova. Štítina bude hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Rada Klement (trenér): Dle mého názoru jsme byli o 20 % lepším týmem, ale nedali jsme branku. Bylo to spíše bojovnější utkání, které se hrálo více do těla.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Na soupeře v Melči jsme vlétli od první minuty. Do půl hodiny dokázal Sakmar spálit dvě velké možnosti. K němu se přidal Kunczik,jenž nedobře našteloval nohu do výborného pasu Vitáska a přestřelil. Avšak neúnavný,důrazný a bojovný Vitásek opět nachystal lahůdku pro Kurku na zadní tyči a ten to měl lehké otevřít skóre zápasu. Nevěřil bych,že po tak hektické půlhodině to bude poslední změna skóre. My jsme byli hodně snaživí směrem k bráně Schroma a taky hra domácích Martínka s Chrenem podporovaných Kleinem "smrděla" gólem. Naše obrana však zaslouží jedničku.To se nedá říci o ofenzívě .Po Půli opět vyhořel v nájezdu Sakmar (lobovaný míč skončil někde daleko v poli).Nádherný centr Kunczika nezužitkoval Vitásek(když trefil skoprnělého Schroma).A tak trenér Maisel trnul hrůzou do posledního hvizdu hlavního arbitra Kaniu.Rodák z Melče se však spravedlivého a zaslouženého vítězství dočkal.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Schrom [-] - V. Škrobánek [-] , P. Kuča [-] (74. K. Palzer [-] ) , O. Wáleczek [-] , O. Chreno [-] , M. Klein [-] , P. Prda [-] , P. Hora [-] , T. Švihálek [-] , M. Martínek [-] , P. Binar [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Kunczik [-] (79. L. Bartusek [-] ) , J. Gattnar [-] , M. Sakmar [-] , M. Vitásek [-] , T. Těžký [-] (61. J. Rohovský [-] ) , O. Kurka [-] , V. Trušina [-] , T. Halška [-] , M. Harasim [-] , D. Jarkulisch [-]

ŽK: 81. J. Rohovský .
Hráči zápasu: M. Martínek - P. Kunczik .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BUKOVSKÝ Josef, GRAF Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Marek Wrána
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy v předchozím kole prohrály, budou chtít své zaváhání napravit a to se podaří hostům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Melč jeden z nejslabšich tymu, jasná dva.

Tip: výhra hostů