Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 15:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice zaslouženě vyhrály


Branky


12

Jakartovice vyhrály o čtyři branky nad Těškovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o dvě branky

Jakartovice netradičně v neděli přivítaly mužstvo z Těškovic. Jakartovice byly lepším týmem v tomto zápase a jednoznačně zvítězily. Do vedení se dostaly už po třech minutách, když Šupák nezištně nahrál pod sebe na Gračanina, který zavěsil pod víko – 1:0. Po dvaceti minutách tvrdě vystřelil Pedrosa, jeho střelu vyrazil brankář k Šupákovi, který si udělal obránce a napálil míč pod vinkl – 2:0. Další šance si za domácí vypracoval ve formě hrající Šupá, Mička a Pedrosa. U jedné ze šancí Šupáka dokonce musel Brož vykopávat míč z brankové čáry. Za hosty na konci poločasu hlavičkoval nebezpečně Illík, jehož pokus vyrazil brankář Hajduk na roh. Stějně se vedlo i Illíkovi z přímého kopu. 

Jakartovice vedení navýšily

Šest minut po startu druhé půle přihrávku Pedrosa doklepl do prázdné branky Šupák – 3:0. Tady se hosté hodně zlobili na rozhodčího, že nedomával ofsajd.  V 65. minutě Šupák lišácky přeloboval špatně stojícího hostujícího brankáře – 4:0. Teprve nyní se ke slovu dostali i hosté. Střela Illíka byla sražena na rohový kop. Strojil o chvíli později nastřelil břevno.  V 73. minutě Pedrosa našel v šestnáctce Šupáka, který přehodil hostujícího brankáře a vstřelil svou čtvrtou branku – 5:0. Hned z rozehrávky se dostal do zakončení Jakub Krayzel, ale míč směřující do branky vykopl z brankové čáry Došla. Domácí pak mohli navýšit vedení po šancích Mičky a Sváčka.  V samém závěru zápasu hosté aspoň kosmeticky upravili daný stav, když přímý kop Strojila propadl zdí k Illíkovi, který upravil na konečných 5:1.

 

Jakartovice jedou do Štítiny. Těškovice budou příště hostit Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marcel Pluschke (trenér): Jednoznačný zápas, ve kterém jsme byli o třídu lepší a zaslouženě jsme ho vyhráli.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): V tomto utkání podalo naše mužstvo velmi ospalý a unavený výkon. Naopak domácí diktovali tempo hry a díky pohotové střelecké koncovce zaslouženě zvítězili.



Sestavy


FK Jakartovice
J. Hajduk [-] - K. Török [-] , F. Havlíček [-] (69. J. Vavříček [-] ) , P. Kuzník [-] , . Prieto [-] , M. Poštulka [-] , L. Bartoš [-] , M. Gračanin [-] , T. Šupák [-] , M. Došla [-] , R. Mička [-] (59. M. Sváček [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - L. Brož [-] , O. Strojil [-] , J. Krayzel [-] , V. Krayzel [-] (63. L. Nosek [-] ) , M. Krayzel [-] (54. . Sochorek [-] ) , P. Kupka [-] , T. Rek [-] (82. D. Sedlák [-] ) , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , J. Solnický [-]

ŽK: 20. J. Hajduk - 28. O. Strojil .
Hráči zápasu: T. Šupák , M. Došla , L. Bartoš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - BINAR Patrik, BALCAR Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Marek Wrána
Tip experta: výhra domácích

Tady favorita nevidím, podle mého názoru domácí budou mít více štěstí v koncovce a vyhrají o 1 branku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích