0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opavské derby pro Komárov


Branky


9

Komárov vyhrál v Kylešovicích o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov vedl o dvě branky

Kylešovice přivítaly na svém umělém trávníků mužstvo z Komárova. Na hřišti se hrála vyrovnaná partie, ve které rozhodly chyby, kterém dokázal Komárov potrestat. Už po třech minutách zachytil nedůraznýá odkop domácího brankáře Hečko, který zamířil vedle. Po osmi minutách Zahrával rohový kop Vavrečka, a hlavička Wzientka mířila těsně vedle. Na druhé straně rohový kop Chovance poslal vedle Hečko. Pak se v hustém dešti hrála partie mezi vápny. Komárov se dostal do vedení ve 33. minutě, když přímý kop poslal Solný kolem zdi k tyči a Kirchner se po míčí marně natahoval - 0:1. Pět minut před pauzou přetažený centr Vavrečky poslal z voleje hodně vedle Petr Adamczyk. Domácí pak hodně nalomil gól do šatny, když se dostal balon k Chovancovi, který se s ním obtočil a zaskočil střelou k bližší tyči domácího brankáře – 0:2.

Komárov dal ještě jednu branku

I ve druhém poločase se hrálo za vydatného deště, který hodně stěžoval kombinační hru, V 51. minutě utekl po levé straně hostující Solný, ale vystřelil vedle brány. V 56. minutě vznikl po rohovém kopu Vocetky v komárovském pokutovém území závar, ale z něho nakonec nic nebylo. V 63. minutě Solného přímák na kluzkém terénu udělal hodně nepříjemnosti brankáři Kirchnerovi. O minutu později centr Solného poslal do tyče z otočky Thomas. Kylešovice se ale nevzdávaly a snažily se s výsledkem něco udělat, ale jejich snaha končila před vápnem. V samém závěru pak pečetil výsledek střelou z dálky, která zaskočila domácího brankáře Thomas - 0:3.

 

Kylešovice jedou do Stěbořic. Komárov bude hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Zápas to byl vyrovnaný, ale bohužel rozhodly naše individuální chyby,.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Věděli jsme podle ostatních výsledků, že už nám teče do bot. V neděli jsme věděli, že už musíme naplno zabrat. Jsem rád, že jsme se sešli v plné síle. Všichni hráči zaslouží pochvalu, že zápas odpracovali a odbojovali. Nebyl to jednoduchý zápas, protože Kylešovice jsou doma na umělé trávě nebezpečné. Doufám, že budeme v podobných výsledcích dále pokračovat.



Sestavy


FK Kylešovice
A. Kirchner [-] - A. Beránek [-] , T. Dihel [-] , J. Kavan [-] , P. Adamczyk [-] , P. Wzientek [-] , K. Palkovič [-] , T. Kreisel [-] , M. Vavrečka [-] (67. V. Černohorský [-] ) , F. Kadeřábek [-] , E. Adamczyk [-] (52. O. Skýba [-] )

SK Komárov
R. Matrosz [-] - J. Buranyč [-] , D. Solný [-] , O. Hečko [-] (56. D. Thomas [-] ) , V. Chovanec [-] , M. Šubert [-] , M. Mikšík [-] , M. Vácha [-] (80. L. Kerlin [-] ) , M. Hřivnáč [-] , L. Haas [-] (86. P. Rychtar [-] ) , J. Novák [-]

ŽK: 10. P. Wzientek , 34. M. Vavrečka - 25. L. Haas , 80. J. Novák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PAVELEK Karel - STUPEŇ Ondřej, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Zápas Opavy bude zajímavý, ale myslím, že to Komárov na umělce urve, takže 2.

Tip: výhra hostů