6:1
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 15:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva o pískovnu jasně pro Vřesinu


Branky


5. M. Boháč , 10. P. Boček , 17. J. Pešek , 22. P. Boček , 40. V. Kocian , 81. Z. Říha (p.) - 48. L. Staňo
9

Vřesina jasně vyhrála o pět branek nad Závadou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla o pět branek

V derby zápase přivitala Vřesina se Závadu. Vřesina vletěla na soupeře jako uragán a už v páté minutě centr Jiřího Peška skončilo u Boháče, který otevřel skóre zápasu – 1:0. Za dvě minuty si nakrátko vyměnili míč u rohového praporku Jiří Pešek s Boháčem a centr do vápna umístil placírkou do sítě Boček – 2:0. O chvíli později nedosáhl na rohový kop Bočka Guřan. Po čtvrthodině to už bylo o tři branky, když se agilní Jiří Pešek zmocnil míče na středu hřiště a dovezlo ho až do branky – 3:0. Za deset minut narýsoval Jiří Pešek kolmici pro Guřana, jehož centr pak uklidil hlavou do sítě Boček – 4:0. Ve 27. minutě střela Ondřeje Kociána zaplula vedle tyče. Sólový nájezd Bočka o pár minut později taky brankou neskončil. Pět minut před koncem poločasu poslal Ondřej Kocián do strany Jiřího Peška, jehož nahrávku prodloužil do sítě Vojtěch Kocián – 5:0. 

Vřesina náskok udržela

Hned v úvodu druhého poločasu Závada snížila, když přímý kop z třiceti metrů prodloužil do sítě hlavou Staňo – 5:1. Hra se opticky srovnala. Hosté pozorněji bránili, a domácí se moc do šancí nedostávali. Boháč vystřeli vedle. Dalekonosná střela Jiřího Peška pouze zatřásla břevnem hostující branky. Tečku za zápasem udělal po faulu na Bočka v pokutovém území Říha, který s přehledem zužitkoval pokutový kop – 6:1. V závěru zápasu ještě domácí Kučera pálil nad bránu.

 

Vřesina příští kolo jede do Litultovic. Závada bude hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme soupeře zatlačili a mohli jsme vstřelit klidně i 10 gólů. Ve druhem poločase jsme bušili do sedmi hráčů na hranici šestnáctky a to se pak hraje těžce. Navíc jsme poslední čtvrtinu zápasu si jen hlídali výsledek. Ve hře o pískovnu jsme uspěli a vrátili jim prohru z podzimu i s úroky.

TJ Sokol Závada
Rudolf Rataj (trenér): První poločas byl z naší strany katastrofální. Soupeř na nás vlítl a my jsme byli pomalý na míči, u všeho pozdě. Ve druhé půli jsme brzy snížili, hra se vyrovnala. My pak už inkasovali jen jednou z penalty.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Guřan [-] , F. Rončka [-] , M. Pešek [-] , V. Čech [-] , M. Boháč [-] (75. T. Pientka [-] ) , P. Boček [-] , O. Kocián [-] , J. Pešek [-] , J. Pagáč [-] (67. J. Kučera [-] ) , V. Kocian [-] (62. Z. Říha [-] )

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - D. Gryz [-] , M. Slončík [-] , R. Švidrnoch [-] , J. Ječmínek [-] , L. Staňo [-] , M. Krupa [-] , J. Vitásek [-] (38. J. Turzák [-] ) , L. Drahorád [-] , M. Sněhota [-] , R. Vitásek [-]

ŽK: 84. J. Ječmínek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: POLÁK Jiří - HLADÍK Miroslav, RÁCZ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vřesina doma o gól vyhraje, takže 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích