0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice tesně vyhrály


Branky


9

Stěbořice porazily Březovou o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Zápas celků z popřžedí tabulky svedl dohromady domácí Březovou a hostující Stěbořice. V první dějství si vypracovali hosté více brankových příležitostí. Selhali v nich postupně Graca, který střílel do brankáře Hromady, Jakub Fiedler si taky vylámal zuby na domácím brankáři, dvakrát Kokošek střílel tesně vedle domácí tyčky a jednou Konečný opět ztroskotal na domácím brankáři Hromadovi.. Domácí se dostali do zakončení pouze Patrikem Křenkem a Martinem Šuhajíkem, kteří ale nezvolili správné vyřešení situace. Hlavně situace, kdy Patrik Křenek mohl nahrát úplně volnému Řehulkovi, volalo po brance. Poločas tak skončil bezbrankově.

Stěbořice rozhodly

Klíčový okamžik zápasu pak nastal hned na začátku druhého poločasu, když se balon dostal na hranici šestnáctky k Šindelářovi, který ho umístil nechytatelně k tyči a Hromada se po míčí marně natahoval – 0:1. Ve zbytku zápasu se pak dařilo Stěbořicím eliminovat útočné výpady Březové, která byla po zranění Martina Šuhajíka zcela jalová. Dostávala se pouze do náznaku šancí, se kterými si hostující obrana věděla rady.Navíc mohly ještě Kokoškem své vedení navýšit. Kokošek však ve své šanci nezachoval chladnou hlavu. Stěbořice to ale nemuselo mrzet, protože si připsaly další tři body. 

 

Březová jede příští kolo do Závady. Stěbořice budou hostit Kylešovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Oni hráli na dlouhé nákopy, které se jim dařili aspoň bv první půli, kdy určitě měli více šancí než my. V první půli se nám navíc zranil Martin Šuhajík, a my pak už nebyli důrazní moc dopředu. Byli jsme pak ve druhé půli hodně jaloví.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Dneska jsem konečně spokojen s předvedenou hrou. V prvním poločase jsme zazdili snad šest tutovek. Na začátku druhého jsme dali rozhodující branku, a pak jsme to udrželi. Domácí jsme do ničeho nepouštěli. Mohlo to být klidnější, kdybychom v prvním poločase svéo šance proměnili.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] (29. T. Pecka [-] ) , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - P. Fiedler [-] (59. M. Josefus [-] ) , O. Haas [-] , J. Fiedler [-] (46. F. Kramný [-] ) , M. Fiedler [-] (70. T. Král [-] ) , J. Šindelář [-] , T. Dietrich [-] , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , V. Konečný [-] , R. Kokošek [-] (83. O. Fidler [-] )

ŽK: 37. T. Dietrich , 63. R. Kokošek , 90. M. Josefus .
Hráči zápasu: J. Hromada - T. Dietrich .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - DEDEK Vojtěch, BINAR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Těžce tipovat tento zápas, ale věřím Stěbořicím, že vyhrajou, takže 2.

Tip: remíza