Vávrovice porazily Štítinu


Branky


10

Vávrovice vyhrály o dvě branky nad Štítinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice šly do vedení

Vávrovice přivítaly na svém trávníku na jaře dosud neporaženou Štítinu. Už po dvou minutách se dostal míč po ose Otipka a Chryczyk k Janu Lichovníkovi, který střílel těsně vedle hostující branky. Ve 4. minutě se dostali k zakončení hosté, ale jejich přímý kop mířil vysoko nad bránu. Po čtvrthodině hry zahrával standardní situaci vávrovický Jan Lichovník. Jeho přesný centr přistál na hlavě Schneidera, jenž se nemýlil a domácí se mohli poprvé radovat – 1:0. Pojistit domácí vedení pak mohl po pase Chryczyka Jan Lichovník, který nastřelil jen hostujícího brankáře a dorážka jeho bratra Jakuba mířila vedle. V závěru poločasu si vypracovala mírný tlak Štítina, ale ten končil před domácí šestnáctkou. 

Vávrovice pojistily výhru

V úvodu druhé půle nastřelil Jan Lichovník štítinského gólmana Martina Vitáska. Po hodině hry se stejně vedlo i Jakubu Lichovníkovi. Nepovedl se ani rychlý brřejk na jehož konci byl Jan Lichovník. Zhruba od šedesáté minuty převzala taktovku zápasu Štítina. Nejdříve neproměnil šanci Sakmar. Pak předvedl domácí brankář Tesař zákrok dne, když vyškrábl hlavičku Marka Vitáska na rohový kop. V samém závěru vrhli hosté všechny síly do útoku, čehož po rychlém brejku a nahrávce střídajícího Pchálka využil Jan Lichovník, který pojistil výsledek zápasu – 2:0.

 

Vávrovice jedou příští kolo do Komárova. Štítina bude hostit Píšť.

 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Byla to vydřená výhra. V každém poločase jsme dali jednu branku. Soupeř kdyby vyrovnal, kdo ví, jak by se zápas vyvíjel. Naštěstí nás podržel Tesař.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Dnes měl trenér Maisel nezávidění hodnou situaci. Kdo byl jen trochu zdravý a mohl hrát přijel.Horko těžko jsme sehnali 13 hráčů. Sestava se přetěžce lepila. Jen obránců nám chybělo sedm!!!! Několik kluků hrálo na jiných postech než jsou zvyklí. Oslabení prostě bylo velké. Nepřišlo nám fér odvolávat zápas jak to mají ve zvyku v jiných týmech. Zbylí kluci bojovali jak jen to šlo a za to jím díky.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] (69. M. Schoppik [-] ) , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , J. Otipka [-] (80. T. Štencel [-] ) , J. Chryczyk [-] (77. J. Pchálek [-] ) , J. Laifert [-] , O. Halátek [-] , J. Schneider [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Sakmar [-] , L. Bartusek [-] (83. M. Zapletal [-] ) , V. Watzlavik [-] , P. Stoklasa [-] , P. Kunczik [-] , O. Kurka [-] (74. D. Prokeš [-] ) , V. Trušina [-] , M. Vitásek [-] , T. Těžký [-] , D. Jarkulisch [-]

Hráči zápasu: O. Tesař , J. Lichovník , D. Klein - M. Vitásek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RUČKA Jakub - PRAVDA Vít, PCHÁLEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 4. 2022 09:23
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady budu věřit našim klukům. Teďka mají formu a těsně vyhrají, takže 2.

Tip: remíza