1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 15:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vydřely výhru


Branky


9

Jakartovice vyhrály o jednu branku nad Litultovicemi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V derby zápase přivítaly Jakartovice na svém trávníku mužstvo z nedalekých Litultovic. Litultovice vyrukovaly na Jakartovice defenzivní taktikou, která favorizované domácí družině dělala obrovské problémy. V prvním poločase se všechny domácí útoky rozbily o defenzivní hradbu litultovické obrany. Jakartovice si s totuto taktikou vůbec nevěděly rady, a dostaly se pouze k několika střelám z dálky, které však byly hodně nepřesně. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Jakartovice rozhodly

I ve druhém poločase se obrázek na hřišti vůbec nezměnil. Hosté se pozorně bránili a domácí si s tím nevěděli rady, ale navíc vyráželi k brejkům.Nejdříve po rohovém kopu těsně hlavičkoval vedle Fiala. Poté všem utekl Adamčík, ale z nadějné pozice přestřelil. Jakartovice prolomily obranu hostů teprve čtvrthodinu před koncem, když přímý kop našel Poštulku, jehož nahrávku pod sebe Šupák hlavičkoval do brány – 1:0. V samém závěru ještě mohl ještě navýšit skóre Pedroso, který ale nenazul střelecké kopačky. Litultovice mohly v závěru vyrovnat, když domácí brankář daroval hostům nepřímý kop. Drápal po přiklepnutí nastřelilo pouze břevno. 

 

Jakartovice jedou příští kolo do Dolních Životic. Litultovice budou hostit Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marcel Pluschke (trenér): Byla to vydřená výhra. Hosté dobře bránili, a my jsme se neuměli prosadit. Nakonec jsme tu jednu branku dali a vyhráli, ale nebylo to z naší strany ono.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Procházíme personálním očistcem. Pokud vezmu v potaz, že jsme na zápas přijeli se třemi brankáři a čtyřmi dorostenci, a že proti nám nastoupilo několik dobře placených poloprofesionálů, tak se utkání celkem povedlo. Nebýt nešťastné vlastní branky z podivné skrumáže v brankovém území, sahali jsme po třech bodech, ovšem dvě minuty před koncem nás zastavilo břevno domácí branky. Dekuji všem, kdo na zápas přijeli a statečně bojovali.



Sestavy


FK Jakartovice
D. Pekárek [-] - J. Hajduk [-] , M. Gračanin [-] (60. T. Bartusek [-] ) , . Prieto [-] , M. Poštulka [-] , M. Došla [-] (46. . Fernández [-] ) , T. Šupák [-] , K. Török [-] (80. F. Havlíček [-] ) , R. Mička [-] , P. Kuzník [-] , L. Bartoš [-]

TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - K. Vitoul [-] , L. Včelka [-] , T. Veselý [-] (69. M. Hopp [-] ) , O. Adamčík [-] , Š. Šťavík [-] , S. Konečný [-] (76. O. Doležel [-] ) , P. Fiala [-] , V. Toporčák [-] , A. Džemla [-] , M. Drápal [-]

ŽK: 47. T. Šupák - 48. M. Drápal , 55. V. Toporčák .
Hráči zápasu: . Prieto .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - BALCAR Karel (N), ŠROM Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jakartovice jsou doma silné a Litultovice mají problémy se sestavou takze 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích