0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly ve druhém poločase


Branky


10

Stěbořice vyhrály o dvě branky v Závadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Závada přivítala v nedělním odpoledni na svém hřišti mužstvo ze Stěbořic. Stěbořice se však musely k výhře v Závadě řádně protrápit. V prvním dějství po čtvrthodině hry střelu Gryze vytáhl na tyčku hostující brankář Losert. O pět minut později se zjevil sám před Krajíčkem Kokošek, ale brankáře nedokázal propálit. Ve 22. minutě vytáhl další skvělý zákon Losert, tentokrát po střele Jiřího Vitáska. Ve zbytku poločasu se už hrálo převážně od šestnáctky k šestnáctce s minimem šancí na obou stranách. Obě mužstva se spíše dostávala ke střelám z dálky, které nebyly tak přesně. 

Stěbořice rozhodly

Ve druhé půli Stěbořice domácí přitlačily. Velmi dlouho se ale nedokázaly dostat do nějaké vážnější šance a jejich snaha se rozbíjela o zformovanou obranu domácích. Jejich tlak pak vygradoval byla vedoucí brankou dvacet minut pžed koncem utkání, když Pavel Fiedler přiťukl balon Jamnickému, který konečně zamířil do cíleného zařízení – 0:1. Deset minut před koncem zápasu pak uklidil balon k tyči zkušeně Kokošek  a vnesl tak definitivně klid do hostujícího týmu– 0:2. Ve zbytku utkání se domácí na zvrat nezmohli a hosté si tak připsali tři vydřené body.

 

Závada jede příští kolo do Vřesiny. Stěbořice zajížději do Březové. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Rudolf Rataj (trenér): Dneska to byl náš nejlepší jarní zápas. V prvním poločase jsme měli i více šancí než soupeř. Ve druhém nás Stěbořice zatlačily, navíc se nám zranil Jirka Vitásek a my dvakrát inkasovali. Hosté si vyhrát zasloužili.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Byl to pro nás těžký zápas. Domácí se zatáhli a my jsme se jejich hře první poločas přizpůsobili. Chyběl nám pohyb. I ve druhé části to bylo utrápené, ale nakonec se to povedlo a dvěma góly jsme rozhodli.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - D. Gryz [-] , M. Slončík [-] , R. Švidrnoch [-] , P. Petraš [-] (74. J. Ječmínek [-] ) , F. Hrubý [-] (68. M. Kozel [-] ) , M. Krupa [-] , J. Vitásek [-] (65. J. Lébl [-] ) , L. Drahorád [-] , M. Sněhota [-] , R. Vitásek [-] (86. J. Nguyen [-] )

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , M. Josefus [-] , M. Šeuer [-] (61. P. Fiedler [-] ) , V. Graca [-] , V. Konečný [-] , R. Kokošek [-] , O. Haas [-] , M. Jamnický [-] (87. O. Fidler [-] ) , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 34. P. Petraš , 44. M. Krupa - 12. O. Haas , 24. R. Kokošek , 28. T. Dietrich .
Hráči zápasu: M. Slončík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - STUPEŇ Ondřej, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Patrik Moric
Tip experta: výhra hostů

Hosté to jednoduché mít nebudou, ale vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů