4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina porazila Kylešovice


Branky


10

Štítina vyhrála o čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o tři branky

Štítina přivítala na svém hřišti mužstvo z Kylešovic. Ve dvanácté minutě se dostal k přímému kopu hostující Palkovič a jeho rázná střela skončila na tyči domácí branky. Za tři minuty se prosmýkl mezi třemi hráči domácí kapitán Marek Vitásek a s chladnou hlavou zakončil pohodlně míč do brány – 1:0. Pak se neuchytily ani dva přímé kopy Wzientka, které skončily mimo tři tyče. Pět minut před koncem poločasu přiletěl do hostujícího vápna balon a nejmenší hráč na hřišti Kurka zavěsil hlavou – 2:0. V samém závěru poločasu přibalil hostům na přestávku třetí branku po individuální akci opět Marek Vitásek – 3:0. 

Štítina výhru navýšila

Na začátku druhé půle zahrozil hostující kapitán Wzientek, ale jeho střela jen těsně minula branku. Po hodině hry se dostal k efektivnímu zakončení nůžkami Wzientek, ale balon z jeho kopaček jen těsně minul levou tyčku. Domcáí odpověděli hlavičkou Halšky po rohovém kopu, ale i ta mířila vedle. Dvacet minut před koncem šli domácí po vyloučení Harasima do deseti. To je ale nezastavilo a dvanáct minut před koncem po výkopu brankáře Martina Vitáska propadl míč ke Kurkovi, který jej procpal počtvrté do sítě – 4:0. Hattrick pak mohl zkompletovat Kurka ještě v závěru, ale tentokrát nezamířil přesně.

 

Štítina jede příští kolo do Vávrovic. Kylešovice budou hostit Komárov.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Konečný výsledek je pro hosty poněkud krutý. Neodpovídá hře na fotbalové ploše. Hrál se fotbal celkem vyrovnaný s mnoha nepřesnostmi na obou stranách. My jsme však naše šance promněňovali, kdežto soupeř mířil buď do tyče (přímý kop Palkoviče) nebo dva x těsně vedle kapitán Wzientek (jednou akrobaticky nůžkami.Náš velký bojovník Marek Vitásek byl odměněn za svůj výborný výkon dvěma brankami po individuálních akcích a dobře mu sekundoval mladíček Kurka,který mohl dneska pomýšlet na hattrick.20 minut jsme dohrávali v desíti lidech po dvou žlutých kartách Harasima (po celkem přísných rozhodnutí hlavního arbitra Hladíka). I přesto jsme dokázali v oslabení skórovat. Nacházíme se momentálně po výborném vstupu do jarních odvet v psychické pohodě a v příštím kole pojedeme do Vávrovic zahrát si s chutí fotbal.

FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Dnes hodnotit fotbalový zápas je hodně těžké, protože dnes jsem fotbalu moc neviděl. Výkon domácího postranního rozhodčího lze nazvat komedií. Dnes rozhodlo posledních pět minut prvního poločasu, kdy jsme dostali dvě branky. Nepodařilo se nám navázat na výkon z minulých zápasů.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - J. Rohovský [-] , P. Stoklasa [-] , M. Vitásek [-] , V. Trušina [-] , T. Těžký [-] (57. V. Watzlavik [-] ) , O. Kurka [-] (81. L. Bartusek [-] ) , D. Jarkulisch [-] , T. Halška [-] , M. Harasim [-] , J. Gattnar [-] (39. D. Vitásek [-] )

FK Kylešovice
A. Kirchner [-] - O. Skýba [-] (85. D. Palucha [-] ) , P. Adamczyk [-] , A. Beránek [-] , P. Wzientek [-] , K. Palkovič [-] (85. V. Kukla [-] ) , T. Kreisel [-] (85. V. Černohorský [-] ) , M. Vavrečka [-] , J. Vocetka [-] (46. J. Kavan [-] ) , F. Kadeřábek [-] , E. Adamczyk [-]

ŽK: 13. M. Harasim , 53. M. Vitásek - 27. F. Kadeřábek , 41. J. Vocetka , 67. M. Vavrečka , 78. K. Palkovič , 89. E. Adamczyk . ČK: 68. M. Harasim .
Hráči zápasu: O. Kurka .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - STŘÍLKA David (N), ČERNOHORSKÝ René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Patrik Moric
Tip experta: remíza

Tady to za mě bude remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích