0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice loupily v Těškovicích


Branky


10

Vávrovice vyhrály o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice šly do vedení

Těškovice přivítaly na své umělce mužstvo z Vávrovic. Těškovice začaly aktivněji, a už ve třetí minutě vyrazil střelu Šenka na rohový kop hostující brankář. Neujala se ani akce Matěje Krayzela o chvilku později. V osmé minutě ale přišel pro domácí družinu šok, když přihrávkou na hranici vápna našel Jakub Lichovník Schneidera, který umístil míč neomylně k tyči – 0:1. Pak se dvakrát do rychlého brejku dostal Jakub Lichovník, ale vždy si vylámal zuby na domácí brankáři. Těškovice mohly vyrovnat po hlavičce Illíka, která ale jen těsně minula branku. Neúspěšná byla i střela domácího Strojila. V závěru poločasu se udál zajímavý okamžik, kdy byla proti hostům odpískaná penalta, ale domácí hráč se přiznal, že svého spoluhráče ve skrumáži poslal k zemi, a toto pěkné gesto fair play je třeba ocenit.

Vávrovice vedení navýšily

V úvodu druhého poločasu Těškovice domácí zatlačily, ale ze své platonické převahy nic nevytěžily. Naopak byly to Vávrovice dvacet minut před konce, které navýšily náskok, když po akci dua Jan Lichovník Otipka centr Schneidera zaplaval s pomocí větru až do domácí brány – 0:2. Dvanáct minut před koncem nedosáhl na přímý kop Šenka nabíhající Matěj Krayzel. Hosté pak pět minut před koncem orazítkovali břevno domácí svatyně. V závěru si už hosté takticky vedení pohlídali.

 

Vávrovice budou hostit příští kolo Štítinu. Těškovice jedou do Píště.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Po slibném začátku utkání jsme zbytečně inkasovali po chybě naší obrany na 0:1. Od této chvíle jsme se již herně nezvedli, naše hra byla bezzubá, bez kombinace a finální myšlenky. Hosté nás díky výborně defenzivní činnosti prakticky nepustili do střeleckého zakončení. V době naší herní křeče nás pak hosté dorazili opět laciným gólem na konečných 0:2.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Hrálo se hlavně ve středu hřiště. My jsme dali jeden gól v prvním, a jeden gól v druhém poločase a v závěru jsme si taktickým výkonem už výhru pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - L. Brož [-] , J. Solnický [-] , D. Krayzel [-] (69. V. Krayzel [-] ) , J. Krayzel [-] (69. V. Binar [-] ) , M. Krayzel [-] (85. L. Nosek [-] ) , V. Vavrečka [-] , O. Strojil [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , P. Kupka [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Lichovník [-] (90. T. Šenk [-] ) , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , J. Otipka [-] , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] , O. Halátek [-] (33. M. Klein [-] ) , J. Pchálek [-] (69. F. Mrusek [-] ) , J. Schneider [-]

ŽK: 57. D. Illík - 77. J. Otipka .
Hráči zápasu: J. Schneider , O. Levák , D. Klein .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - HOZA Michal (N), RICHLÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Patrik Moric
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou na svém hřišti silní, za mě jasná 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza