Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice doma prohrály s Těškovicemi


Branky


11

Kylešovice doma prohrály o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

V jediném nedělním zápase přivítaly Kylešovice mužstvo z Těškovic. Hosté byli ze začátku aktivnější. Po osmi minutách vysunul Kupka po pravé straně rychlonohého Matěje Krayzela, který z boku střelou k tyči otevřel účet zápasu  - 0:1. Za čytři minuty rychle nahrál Rek Matěji Krayzelovi, jehož střela jen těsně minula tyčku. Ve 23. minutě našel Rek centrovaným míčem ve vápně Matěje Krayzela, který z náběhu z voleje zavěsil – 0:2. Za dvě minuty pak střelu Matěje Krayzela vyrazil domácí brankář. Kylešovice se osmělily až ve 26. minutě, ale Vavrečkův roh, který se dostal k Wzientkovi, jehož střelu vykopl hostující hráč z brankové čáry. Po půlhodině hry přímý kop Vocetky jen těsně minul hostující branku. V 43. minutě vnikl do vápna Palkovič, ale Černohorský zakončil po jeho nahrávce jen do boční sítě. Kylešovice se prosadily gólem do šatny Vocetkova nahrávka našla Černohorského, který se s míčem tentokrát nemazal a poslal ho do sítě – 1:2. 

Skóre se už nezměnilo

Úvod druhé části nabídl bojovnou partii, která se odehrávala meti dvěma šestnáctkami. Po deseti minutách se připomenul propagační střelou domácí Kreisel. Pak se několikrát vyznamenal domácí brankář Kirchner. Nejdříve po nahrávce Kupky vyrazil střelu Matěje Krayzela. Po hodině hry se opět předvedl proti střele Matěje Krayzela. V 64. minutě předvedl zákrok dne, když střelu Reka vyškrábl z pod břevna na rohový kop. Neprosadil se ani kapitán Šenk. V závěrečné dvacetiminutovce pak vrhly Kylešovice vše do útoku, ale jejich snaha vyšla nazmar, protože se nedokázaly dostat do žádného pořádného zakončení. V závěru se pak ještě nad hřiště prohnalo krupobití, které přineslo tři body Těškovicím.

 

Kylešovice jedou příští kolo do Štítiny. Těškovice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Remízový zápas, kde konec byl hodně vyhrocený. Nás ale zklamalo naše zakončení na bránu, a proto jsme o ten jeden gól prohráli.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. Ten první jsme sehráli výborně, kontrolovali hru, zaslouženě vedli o dvě branky, ale zbytečně jsme pak v závěru inkasovali na 1:2. Ve druhé půli pak byli aktivnější domácí a my jsme vyráželi jen k ojedinělým breakům. Díky maximální bojovnosti celého mužstva jsme v dramatickém závěru uhájili cenné 3.body.



Sestavy


FK Kylešovice
A. Kirchner [-] - A. Beránek [-] (84. V. Kukla [-] ) , V. Černohorský [-] (63. M. Klár [-] ) , P. Wzientek [-] , K. Palkovič [-] , T. Kreisel [-] , M. Vavrečka [-] , J. Vocetka [-] , E. Adamczyk [-] , F. Kadeřábek [-] , T. Dihel [-] (60. O. Skýba [-] )

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - P. Kupka [-] (86. D. Juchelka [-] ) , M. Krayzel [-] (89. D. Sedlák [-] ) , V. Vavrečka [-] , T. Rek [-] (72. V. Krayzel [-] ) , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Solnický [-] , D. Krayzel [-] , O. Strojil [-]

ŽK: 82. O. Skýba , 90. T. Kreisel - 29. M. Krayzel , 90. J. Šenk , 93. V. Krayzel .
Hráči zápasu: J. Vocetka - M. Krayzel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRBA Martin - ČECH Zdeněk, PRAVDA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Remizovy zápas, který Kylešovice urvou srdíčkem na svoji stranu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Těškovice napraví smolnou prohru se Stěbořicemi a vyhrají.