4:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice otočily ve druhé půli


Branky


60. J. Šindelář (p.) , 64. J. Fiedler , 90. M. Josefus , 91. M. Šeuer - 15. D. Thomas (p.) , 19. D. Thomas , 40. M. Hřivnáč
11

Stěbořice vyhrály o jednu branku nad Komárovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice vedly o tři branky

V divácky atraktivním a napínavém zápase přívítaly Stěbořice mužstvo z Komárova. Komárov pak v prvním poločase dokonale zaskočil favorizované Stěbořice, když jim odskočilo až na rozdíl tří branek. Po čtvrthodině hry byl v domácím vápně faulován domácím hráčem Heczko a ze značky pokutového kopu pohodlně zavěsil do sítě Thomas – 0:1. Za čtyři minuty neudržel tvrdou střelu Srubka domácí brankář a Thomas pohodlně dorážel do prázdné domácí branky – 0:2. Pět minut před poločasem už to bylo o tři branky, když střelu Chovance doklepl nezištně do sítě Hřivnáč – 0:3. 

Stěbořice otočily

Ve druhém poločase zaply Stěbořice vyšší rychlostní stupeň a po hodině hry začaly postupně ukrajovat z náskoku soupeře, když z penalty zkušeně snížil matador Šindelář – 1:3. Za čtyři minuty centr z pravé strany dorazil hlavou do hostující kasy střídající Jakub Fiedler – 2:3. Stěbořice nadále mačkaly Komárov, který se zatáhl a sázel na ubránění těsného náskoku. V 90. minutě se nejlépe zorientoval v hostujícím vápně Josefus a srovnal krok – 3:3. Kalich hořkosti si pak Komárov vypil v nastavení, když zcela osamocený Šeuer krásnou střelou do šibenice rozhodl dramatický zápas – 4:3.

 

Stěbořice jedou příští kolo do Závady. Komárovm bude hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Martin Fiedler (kapitán): První poločas byl spíše pro soupeře, nám hořela obrana a soupeř šel do tříbrankového vedení. Druhý poločas přestali běhat, zatáhli se a odpadli. My jsme to pak se štěstím otočili.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Měli jsme to výborně rozehrané. Bohužel jsme výsledek utkání neudrželi a tlak domácích jsme neustáli. Domácí byli ke konci lepší, chtěli urvat výhru na svou stranu. Co k tomu říci, dostali jsme branku v 89. a 90. minutě. Měli jsme to udržet. Musím vyzdvihnout výkon gólmana Matrosze, který nastoupil po čtyřech letech a chytal výborně.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
T. Barteska [-] - M. Josefus [-] , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , V. Konečný [-] , R. Kokošek [-] , O. Haas [-] , M. Jamnický [-] (61. J. Fiedler [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-]

SK Komárov
R. Matrosz [-] - D. Thomas [-] , O. Hečko [-] , V. Chovanec [-] , J. Novák [-] , M. Hřivnáč [-] , J. Buranyč [-] (62. O. Šimeček [-] ) , J. Srubek [-] , M. Šubert [-] , M. Mikšík [-] , M. Vácha [-] (78. P. Lyko [-] )

ŽK: 85. M. Paleta , 92. J. Fiedler - 32. M. Mikšík , 55. J. Buranyč , 75. O. Hečko , 86. J. Novák .
Hráči zápasu: R. Kokošek - R. Matrosz , J. Srubek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - JAMNICKÝ Libor, RÁDEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Vavrečka
Tip experta: remíza

Stěbořice jsou papírově lepší, ale myslím, že herně o moc ne.. Proto remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Komárov bez Krtka a Solného, domácí si výhru pohlídají.