Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice kradly ve Vávrovicích


Branky


11

Životice daly o tři branky víc než Vávrovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vávrovice v sobotu hostily na svém hřišti mužstvo z Dolních Životic. V první půlhodině Vávrovice válcovaly zcela mužstvo z Dolních Životic. Schneider zahodil velkou šanci, když si vylámal zuby na Kramném. Leifert orazítkoval břevno hostující brány, neuspěl ani Otipka. Dvakrát nepřesně vystřelil z dálky Šenk. Do zaslouženého vedení se dostaly Vávrovice v 38. minutě, když si na rohový kop Chryczyka naběhl Jan Lichovník a hlavou zatloukl míč do životické brány – 1:0. Za dvě minuty ale využil zaváhání domácího brankáře a stopera Váleček, který pohodlně vyrovnal střelou do prázdné brány – 1:1. 

Životice rozhodly

Vyrovnání na konci poločasu hosty nakoplo a hned na začátku druhého poločasu zavěsil rohový kop Vlčka hlavou nechytatelně kanonýr Dušek, když nedal šanci domácímu brankáři – 1:2. V 53. minutě pak obrátil skóre ve prospěch hostů po centru Válečka nechytatelnou hlavičkou Vlček mimo dosah domácího gólmana – 1:3. Dvacet minut před koncem pak hosté udělali rychlý kontr do domácí rozhozené obrany a centr zprava poslal do třetice hlavou do sítě nekompromisně svým druhým gólem v zápasu Váleček – 1:4. Otřesení domácí se pak už na nic nezmohli a hosté v pohodě vybojovali tři body. 

 

Vávrovice jedou příští kolo do Těškovic. Životice budou hostit Píšť.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): V prvním oločase jsme je měli na lopatě, mohli dát spoustu branek, ale dali jsme jen jednu. Pak jsme po chybě inkasovali. Druhá půle už byla z naší strany katastrofra, dostali jsme dva rychlé góly a dohrávali v křeči.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): První půlhodinu nás válcovali a dostali se do vedení. Pak jsme využili jejich chybu a vyrovnali jsme, a od tohoto okamžiku se nám začalo dařit a vycházet brejkové situace. Ve druhé půli jsme dali tři branky a výhru si pak pohlídali.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Lichovník [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , J. Otipka [-] , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] , O. Halátek [-] (68. F. Mrusek [-] ) , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Leifert [-] (76. M. Elbl [-] ) , J. Vlček [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] (34. M. Váleček [-] ) , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] (85. J. Pumr [-] ) , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

ŽK: 45. J. Schneider , 56. J. Lichovník - 25. M. Tengler , 45. M. Hanák , 73. J. Leifert .
Hráči zápasu: Š. Kramný .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - JANIK Jakub, PCHÁLEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Záchranářský zápas o 6 bodů vyhrajou Vávrovice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Vávrovice mají zpět Lichovniky, doma vyhrají.