Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2022 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vyhrály v Litultovicích


9

Vávrovice porazily Litultovice o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

V dohrávce hostily Litultovice na svém domácím hřišti mužstvo z Vávrovic. Hosté z Vávrovic vstoupili do utkání vskutku z ostra. První branku vsítili hned ve druhé minutě, když po krásné souhře Chryczyka s Janem Lichovníkem, druhý jmenovaný umístil míč přesně k tyči - 0:1. Hned za dvě minuty vytáhl míč až k šestnáctce Jiří Otipka, který zleva odcentroval na Václava Pchálka, který z boku pojotově zakončil - 0:2. Další šance už hosté nedokázali proměnit. Litultovice se dostaly pouze do jedné, když z levé strany se řítil na brankáře Adamčík, ale zváhal. Hosté tak po poločase vedli o dvě branky. 

Vávrovice přidaly třetí branku, Litultovice jen dokázaly snížit

I start do druhého poločasu měla lepší družina z Vávrovic, když si na nahrávku Jiřího Otipky zaběhl mezi obranu Chryczyk a s přehledem skóroval - 0:3. V 53. minutě se podařilo Litultovicím snížit, když Toporčák odcentroval do pokutového území, kde hostující brankář Tesař míč špatně vyrazil a Džemla pohotově dorazil do sítě - 1:3. Za pět minut už domácí prohrávali jen o jednu branku, když proměnil penaltu Vitoul - 2:3. Penalta byla nařízena za faul brankáře Tesaře na Fialu. V 61. minutě navíc byl vyloučen vávrovický Jiří Otipka a hosté museli dohrávat o desíti. Litultovice vystupňovaly tlak. Hopp nevyužil nahrávku Džemly. Doleželův pokus ve vápně zneškodnil brankář Tesař. Neujal se ani přímý kop Vitoula. V samém závěru orazítkoval dalekonsonou střelou tyč Bartoš. Vávrovice tři body už pak udržely.

 

Litultovice jedou příští zápas do Stěbořic. Vávrovice přivítají na svém hřišti Melč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Kluci si, bohužel, po prvních dvou brankách řekli, že dnešní zapas prohrají, a tak se taky stalo. Závěrečný finiš, místy až drtivý, nepomohl. Škoda. Snad se poučíme.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Rychle jsme dali dva góly. A náskok jsme udrželi do konce poločasu. Na začátku jsme dokonce přidali třetí branku Domácí pak snížili až nakonec jednoho gólu a navíc jsme dohrávali o deseti. Výhru jsme ale udrželi.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Borč [-] - V. Toporčák [-] (66. M. Hopp [-] ) , D. Lebeda [-] , P. Fiala [-] , T. Veselý [-] (75. O. Doležel [-] ) , K. Vitoul [-] , O. Adamčík [-] , M. Varyš [-] (75. L. Včelka [-] ) , T. Bartoš [-] , A. Džemla [-] , Š. Šťavík [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] (28. M. Schoppik [-] ) , O. Levák [-] , D. Klein [-] , J. Otipka [-] , J. Chryczyk [-] (90. P. Fifeger [-] ) , O. Halátek [-] , V. Pchálek [-] (46. J. Laifert [-] ) , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 23. P. Fiala , 37. Š. Šťavík , 56. O. Adamčík , 61. T. Bartoš - 11. J. Otipka , 54. O. Tesař , 72. J. Laifert , 75. T. Šenk . ČK: 61. J. Otipka .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - RUČKA Jakub, LEIFERT Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Těžko tipovat, Vávrovicim se vrátilo pár hráčů a Litultovice vybouchly v Kylešovicích , ale doma si to uhrají, takže jednička.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích