1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2022 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice s přehledem vyhrály


Branky


67. L. Bartusek - 3. O. Haas , 48. T. Dietrich , 50. O. Haas , 81. V. Graca
9

Štítina doma podlehla o tři branky Stěbořicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

V dohrávce přivítala Štítina na svém trávníku druhé Stěbořice, které chtěly napravit zaváhání ve Vřesině. Hosté začali zhurta a už po dvou minutách se ujali vedení, když domácí obranou prošel Jamnický a našel pod sebou Haase, který nedal Martinovi Vitáskovi žádnou šanci - 0:1. Po čtvrthodině hlavičkoval po rohovém kopu vedle domácí branky Jamnický. Ve 21. minutě vyrazil přímý kop Haase domácí gólman Martin Vitásek. Štítina si vypracovala v prvním poločase jen jednu šanci a tu zahodil Bartusek. Po půlhodině hry zamířil Haas z přímého kopu tesně vedle. Za pět minut našel Jamnický před prázdnou brankou Haase, který trestuhodně minul. 

Stěbořice výhru ještě navýšily

I úvod druhého poločasu vyšel lépe Stěbořicím. Ve 48. minutě tečovaná střela Tomáše Dietricha se zastavila až v domácí síti. Za dvě minuty později Jamnický opět našel před prázdnou brankou Haase, který tentokrát složil reparát a prázdnou branku tentokrát trefil - 0:3. V 56. minutě pak v dobré pozici střílel vedle Graca. V 67. minutě se dokázala prosadit i Štítina, když samostatný nájezd skoro z poloviny hřiště zakončil Bartusek tak, že propálil hostujícího brankáře Josefuse - 1:3. V 69. minutě mohl zkompletovat hattrick Haas, ale branku mu pro ofsajd nebyla uznána. Konečnou podobu výsledku dal po nahrávce Jamnického Graca - 1:4

 

Stěbořice budou hostit v dalším kole Litultovice. Štítina přivítá Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Soupeř je na druhém místě tabulky a ukázal dnes svou kvalitu. Vyšel mu nástup do obou poločasů, když vždy vstřelil gól do dvou minut od zahájení a to ho každopádně muselo uklidnit. Naši bojovali, avšak mnohdy chyběla fotbalová kvalita s konfrontací se soupeřem. My jsme své šance neproměnili až na jednu Bartuskem...Hosté měli produktivitu lepší a zaslouženě vyhráli. Snad se v sobotu zlepšíme a poslední zápas na domácím hřišti v ročníku zakončíme důstojněji.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Zápas jsme jednoznačně měli po celé utkání ve svých rukou. Diktovali jsme tempo hry a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - V. Watzlavik [-] (74. D. Prokeš [-] ) , P. Stoklasa [-] , O. Kurka [-] , V. Trušina [-] , L. Bartusek [-] , D. Vitásek [-] , T. Těžký [-] , J. Gattnar [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-]

TJ Sokol Stěbořice
M. Josefus [-] - T. Dietrich [-] , M. Šeuer [-] , D. Burda [-] , V. Graca [-] , P. Fiedler [-] (55. A. Baier [-] ) , O. Haas [-] (86. O. Šumbera [-] ) , M. Jamnický [-] , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-] , P. Čavera [-] (62. S. Krajčír [-] )

ŽK: 50. J. Gattnar , 70. D. Vitásek , 78. D. Prokeš - 82. V. Graca .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - JAMNICKÝ Libor, ŠIMON Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas, oba vyhráli, myslím, že Štítina se štěstím vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů