P. Kupka 40.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2022 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová vykradla Těškovice


Branky


40. P. Kupka - 43. Š. Buda , 54. T. Křenek
9

Březová vyhrála o jednu branku v Těškovícich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

V dohrávce šestnácteho kola hostily Těškovice mužstvo z Březové. Hrálo se poměrně vyrovnané střetnutí s minimem šancí na obou stranách. V prvním poločase byla o něco lěpším mužstvem Březová, která ohrožovala domácí branku převážně střelami z dálky, které létaly kolem domácích tyček. Neúspěšnými střelci byli postupně Buda, Tomáš Křenek a Šuhajík. Do vedení se dostala pět minut před přestávkou domácí družina, když se Kupka probil přes tři obránce a zavěsil nechytatelně pod břevno - 1:0. Březová vyrovnala ještě před pauzou, když rohový kop kapitána Šustka, slabě vyrazil brankář Lazecký jen k Budovi, který s ledovým klidem poslal balon do sítě - 1:1.

Březová dala rozhodující branku

Druhou polovinu zápasu začala lépe Březová. V 54. minutě vystihl špatnou rozehrávku domácího mužstva Pecka, který nahrál kanonýrovi Tomáši Křenkovi, který už věděl, kam balon poslat - 1:2. V dalším průběhu zápasu se hrála nemsatná neslaná partie od šestnáctky k šestnáctce. Zhruba od sedmdesáté minuty začaly mít Těškovice tlak a snažily se ještě něco s výsledkem zápasu udělat. Těškovice se dostaly do dvou tutovek. Nejprve střela Strojila skončila těsně vedle branky. V samém závěru pak šance Illíka rovněž mezi tři tyče nemířila.

 

Těškovice jedou příští kolo do Štítiny. Březová bude hostit Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu):

TJ Vítěz Březová
Michal Krzisch (trenér): Hodně těžký zápas. Konečně se k nám i přiklonilo štěstíčko. V prvním poločase jsme byli lepší, ale paradoxně jsme prohrávali 1:0. Vyrovnali jsme a na začátku druhé půle jsme skóre otočili. Posledních dvacet minut nás domácí zatlačili a my jsme se štěstím výhru udrželi.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - P. Kupka [-] , D. Krayzel [-] , O. Strojil [-] , V. Krayzel [-] , V. Vavrečka [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-] (46. . Sochorek [-] ) , D. Sedlák [-] (63. L. Nosek [-] ) , J. Solnický [-] , V. Binar [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - T. Pecka [-] (90. J. Maleňák [-] ) , F. Stošek [-] (57. . Urbánek [-] ) , R. Lichovník [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] (83. O. Lichovník [-] ) , J. Kříž [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HOZA Michal (N), JEDLIČKA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Těškovice smolně prohrály ve Stěbořicích a doma si spraví chuť a porazí Březovou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů