M. Šec 30.
J. Mac 45. (p.)
M. Šec 47.
J. Mac 82. (p.)
M. Šec 90.
5:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť otočila ve druhé půli


Branky


30. M. Šec , 45. J. Mac (p.) , 47. M. Šec , 82. J. Mac (p.) , 90. M. Šec - 4. T. Šupák , 7. . Prieto , 42. T. Šupák
11

Píšť porazila Jakartovice o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o jednu branku

V kvalitním zápase hostila Píšť celek z Jakartovic. V úvodu zápasu Jakartovice zaskočily favorizovanou Píšť. Po čtyřech minutách zaběhl za domácí obranu Šupák a s ledovým klidem umístil míč za záda brankáře – 0:1. Za tři minuty utekl Mička všem a jeho střelu dorazila do brány posila ze Španělska Prieto – 0:2. Po půlhodině vyslal krásný pas za obranu Foitzik a Šec si udělal jednoho hráče a zakončil na přední tyč – 1:2. Ve 41. minutě využil zaváhání domácích Šupák, který po samostatné akci napnul síť – 1:3. V závěru prvního poločasu nastřelili domácí ve skrumáži v pokutovém území ruku a penaltu s klidem pokerové hráče využil Mac – 2:3.

Píšť otačí výsledek

Hned ze startu druhé půle vybojoval míč Kupec, který ho předložil Šecovi, který srovnal skóre utkání – 3:3. Pak se sice Píšť tlačila do zakončení, ale jejich akce nebyly dovedeny do brankové zakončení. Když už se do sítě trefili, tak jim branky nebyly uznány. Rozuzlení pak přišlo v samém závěru, když si rohový kop zpracoval Kupec, který byl ve vápně faulován a pokutový kop opět poslal do sítě Mac – 4:3. Jakartovický Poštulka byl navíc za faul vyloučen po druhé žluté kartě. Jakartovice otevřely hru a v samém závěru pak ještě po našel Obrusník Karla Morice, po jehož nahrávce pojistil výhru nadvakrát svým třetím gólem v zápasu Šec – 5:3.   

 

Píšť jede do Vřesiny. Jakartovice budou hostit Melč.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Musíme se vyvarovat chyb na začátku zápasu. Doufáme, že se budeme v každém zápase zlepšovat.

FK Jakartovice
Marcel Pluschke (trenér): Na první mistrovské utkání to byl kvalitní výkon. Ze začátku soupeř nevěděl, co na nás hrát. Vedli jsme dvakrát o dvě branky. Škoda snížení na 3:2 před poločasem. Oni pak vyrovnali a těsně před koncem pak strhli výhru na svou stranu. Zápasu by slušela remíza. Vyzdvihl bych výkon rozhodčích, kteří pískali s přehledem na obě strany.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] (68. P. Liška [-] ) - M. Šec [-] , P. Moric [-] (46. M. Kupec [-] ) , M. Habura [-] (46. O. Vlha [-] ) , K. Hudeczek [-] , L. Foitzik [-] , M. Pawlenka [-] (77. K. Moric [-] ) , L. Malcharek [-] , J. Mac [-] , T. Kudlík [-] , T. Obrusník [-]

FK Jakartovice
D. Kříž [-] - M. Došla [-] , T. Šupák [-] , K. Török [-] , R. Mička [-] , . Prieto [-] (63. D. Pekárek [-] ) , M. Gračanin [-] , P. Kuzník [-] , . Fernández [-] (81. M. Sváček [-] ) , L. Bartoš [-] , M. Poštulka [-]

ŽK: 48. O. Vlha , 52. K. Hudeczek , 76. M. Kupec , 84. T. Obrusník , 87. J. Mac - 66. T. Šupák , 82. M. Poštulka . ČK: 82. M. Poštulka .
Hráči zápasu: J. Mac - D. Kříž , T. Šupák .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - DEDEK Vojtěch, KOTÁSEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Pokud Píšť bude stále se svým týmem uspěje.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích