4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vysoko vyhrály


Branky


10

Vávrovice vyhrály nad Vřesinou o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Posílené Vávrovice si s přehledem poradily Vřesinu. V úvodu si Vřesina vypracovala čtyři rohové kopy, ale Čech po jednom z nich hlavičkoval nad vávrovickou branku. Po čtvrthodině hry zachraňoval Jan Lichovník situaci tím, že vykopával míč z prázdné domácí branky do bezpečí. Po půlhodině hry vyslal Šenk do lajny Otipku, jehož přihrávku vrátil Chyrczyk na Šenka, který s přispěním teče hostujícího obránce, otevřel účet utkání – 1:0. Pět minut před pauzou našel centr Jana Lichovníka na rohu šestnáctky Chryczyka, který tvrdou střelou vymetl šibenici – 2:0. Do kabin  tak šli radostněji domácí fotbalisté, kteří vedli o dvě branky. 

Vávrovice daly ještě dvě branky

V úvodní čtvrthodině druhého poločasu zatlačila Vřesina Vávrovice, a výseledkem tlaku byly dvě šance. V obou se objevil Boháč, a vždy se mu podařilo míčem překopnout branku. Třetí branka pak padla dvacet minut před koncem utkání, kdy pas Pchálka přepustil Chryczyk Mruskovi, který po návratu po zranění zametl balon do vřesinské brány – 3:0. V závěru zápasu pak pečetil výhru Vávrovic Halátek, který zcela sám nedal Lampartovi šanci – 4:0. Vávrovice si tak připsaly důležité tři body.

 

V příštím kole zajíždí Vávrovice do Litultovic. Vřesina bude doma hostit Píšť.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Zápas byl z 80 procent na naší straně. Ze šedesáti jsme drželi míč na své straně. Proměnili jsme své šance a vyhráli jsme zaslouženě. Navíc si cením, že to bylo bez žluté karty.

TJ Vřesina
Martin Pešek (hráč): Start do jarní sezóny nám nevyšel. Po dobré přípravě jsme se trápili a nedařilo se nám kombinovat na jejich hřišti. Soupeř byl lepší a po právu vyhrál.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , J. Otipka [-] (69. F. Mrusek [-] ) , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] (63. J. Pchálek [-] ) , O. Halátek [-] , T. Šenk [-] , J. Lichovník [-] (72. J. Moro [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Franc [-] (46. M. Guřan [-] ) , M. Pešek [-] , V. Čech [-] , T. Mrázek [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , J. Pešek [-] , J. Pagáč [-] (85. Z. Říha [-] ) , V. Kocian [-] (85. J. Kučera [-] )

ŽK: 1. J. Pagáč , 24. V. Čech , 42. J. Pešek .
Hráči zápasu: J. Otipka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRBA Martin - RUČKA Jakub, PINČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Dávám jak jinak na nas, ale více prozrazovat nebudu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů