Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radim Mikulec sestřelil čtyřmi brankami Rudice


Branky


0

Tým Hradčovic přivítal na svém hřišti Sokol z Rudic a byl to především Radim Mikulec, který se čtyřmi brankami podílel na debaklu hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radim Mikulec sebral hostům vítr z plachet

Začátek utkání vzali do svých otěží hosté, kteří drželi míč. Z jejich úvodního tlaku si dokázali vytvořit vyloženou šanci Helebrandem, který šel sám na brankáře. Bohužel pro hosty špatně zakončil. Domácí dokázali ihned z protiútoku zahrozit. Kdy získali svůj první roh a z něho hlavou Radim Mikulec trefil první ze se svých čtyř branek. Ihned po rozehrávce dokázali domácí sebrat míč soupeři a byl to opět Radim Mikulec, který po individuální akci vstřelil druhou branku domácích. Po tomto šoku se hosté až do konce prvního poločasu hledali.

Další branky Radima Mikulce vedly k debaklu hostí

Druhý poločas byl pro diváka fantastickou podívanou. Prvních deset minut hosté sevřeli domácí na jejich polovině, bohužel vyložené šance nejlepšího střelce Helebranda opět skončily neúspěchem. Domácí se dostali ke slovu až po deseti minutách. Radim Mikulec zakončoval rychlý protiútok domácích a tím zvýšil skoré již na 3:0. Hosté to ještě zkusili, bohužel domácí brankář byl zásadně proti. No a když domácí přidali další branku a zvýšili na 4:0 z protiútoku, bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Hosté už rezignovali a domácí si dělali co chtěli. Výsledný stav 6:0 je ještě milosrdný.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Rudice
Lumír Petrka - trenér Rudic: Domácí vyhráli sice vysokým rozdílem, ale my jsme si dneska vybrali černý den ve střílení branek. To co jsme nedokázali dneska dát, bylo až neuvěřitelné.



Sestavy


SK Sokol Hradčovice
J. Šmíd [-] - D. Blažek [-] , R. Hruboš [-] (63. V. Švěstka [-] ) , O. Hruboš [-] , V. Rosík [-] , P. Hostýnek [-] , P. Koníček [-] , V. Hlaváč [-] , O. Hruboš [-] , R. Mikulec [-] , F. Moštěk [-] (54. P. Božarov [-] )

TJ Sokol Rudice
S. Daněk [-] - P. Gavenda [-] - J. Tomaštík [-] - M. Hauerland [-] , M. Plášek [-] , M. Jurásek [-] , J. Sviták [-] , M. Helebrand [-] , V. Hartman [-] , B. Machala [-] , J. Přerovský [-] (33. A. Jadrníček [-] )

ŽK: 63. J. Tomaštík .
Hráči zápasu: R. Mikulec - M. Helebrand .
Místo: Hradčovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Králíček Pavel - POCHYLÝ Michael (N), KŘAPA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku