2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Traplice lehce přehrály soupeře z Mistřic


Branky


0

I když tomu výsledek nenapovídá, Traplice jasně přehrály soupeře z Mistřic. Tým Traplic, který loni brázdil vody Okresního přeboru, se tímto vítězstvím bodově dotáhl na špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha Traplic bez gólového efektu

Hosté přijeli s mladým týmem a to proti zkušenému soupeři nemohlo obstát. Už od první minuty domácí ukázali, kdo je pánem na hřišti. Domácí už z prvního rohu nastřelili tyčku. Vzápětí přidali tyč druhou. Celý první poločas se odehrával na polovině Mistřic a bylo jen otázkou času, kdy padne první branka. Bohužel pro domácí nedokázali ani z těch 100% vstřelit. Tak se šlo do kabin nerozhodně.

 

 

 

Dvě branky Traplic stačily

Ve druhém poločase už domácí dokázali svoji převahu přetavit v branky. V 50. minutě Václav Trávníček vystřelil z dobrých 25 m, střela to byla přímo doprostřed branky, bohužel pro hosty to brankář podcenil a míč mu zpoza rukou zapadl do branky. V 52. minutě domácí opět zakončovali akci střelou ze stejné vzdálenosti a táto nádherná střela skončila v šibenici bezmocného brankáře hostí. Branku vstřelil David Dostál. Ve zbývajicím časem se střetnutí odehrávalo v poklidném tempu a domácí tým si bezpečně pohlídal domácí vítězství.

 



Sestavy


TJ Traplice
M. Konečný [-] - T. Michalec [-] , R. Gelien [-] , T. Verbík [-] , T. Trávník [-] - V. Trávníček [-] , P. Štefka [-] - A. Trávníček [-] (45. O. Polách [-] ) , D. Dostál [-] (65. T. Kolinský [-] ) , O. Čevela [-] (83. M. Bičán [-] ) - V. Trávníček [-] (69. P. Škrabal [-] )

TJ - Sokol Mistřice
M. Jurga [-] - V. Lapčík [-] , M. Bilavčík [-] , J. Blaha [-] , M. Huňka [-] - L. Hromeček [-] , J. Krupa [-] , J. Posolda [-] (52. J. Žák [-] ) - M. Červinka [-] (23. T. Mažgút [-] ) , M. Horňák [-] (65. P. Nesázal [-] ) , D. Veselý [-] (73. T. Janečka [-] )

ŽK: 60. T. Michalec - 33. D. Veselý , 41. L. Hromeček , 77. M. Huňka .
Hráči zápasu: T. Trávník - V. Lapčík .
Místo: Traplice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUCHAŘ Tomáš - OBDRŽÁLEK Roman (N), HUŇKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.