3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby s velikým D rozhodl druhý poločas.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

První poločas byli domácí lepším týmem, ale hosté se z ojedinělého útoku dostali do jednobrankového vedení, kdy v desáté minutě Marek Střílecký vstřelil úvodní branku utkání. Domácí se o to víc zakousli do svého soupeře, ale slibné brankové příležitosti neproměňovali, až ve dvacáté deváté minutě nahrál z kraje Erik Horníček Igorovi Fuskovi na střed, ten se obtočil kolem svého protihráče a technickou střelou nedal brankáři šanci. Další šance už domácí neproměnili a tak šli týmy do kabin za nerozhodného stavu.

Druhý poločas

V druhém poločase, opět domácí tvrdili muziku a hosty do ničeho nepouštěli. Sami si museli, ale na branku počkat až do sedmdesáté šesté minuty, kdy po krásném centru Erika Horníčka nedal Michael Forró šanci hostujícímu brankáři a vstřelil branku a za dalších deset minut potvrdili domácí svoji dominanci další krásnou brankou, kdy Aleš Horsák potáhl míč po své straně a naservíroval ho Lukáši Býčkovi a ten z první zavěsil.



Sestavy


Babice
R. Pól [-] - Z. Maňásek [-] , E. Horníček [-] (46. D. Horsák [-] ) , M. Zelený [-] (77. M. Harásek [-] ) , K. Horníček [-] - K. Bělíček [-] , F. Litoš [-] , A. Horsák [-] , R. Chybík [-] (72. D. Horníček [-] ) - I. Fusek [-] (58. L. Býček [-] ) , M. Forro [-] -

TJ SOKOL Huštěnovice
D. Kulhavý [-] - M. Střítecký [-] , D. Tománek [-] , J. Petrželka [-] , R. Zlámalík [-] , P. Kanyza [-] , P. Straka [-] , J. Silný [-] (83. M. Šimčík [-] ) , A. Váverka [-] , O. Adamík [-] , F. Silný [-]

ŽK: 68. M. Forro - 32. F. Silný , 47. P. Kanyza , 76. M. Střítecký .
Hráči zápasu: M. Forro - M. Střítecký .
Místo: Babice. Rozhodčí: Mikulka Lukáš - VEČEŘA David, BARTOŇ Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.