0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union utnul sérii Plzence


Branky


6

Starý Plzenec, který už deset zápasů v řadě neprohrál, přivítal na své půdě Union, který na jaře zatím neztratil ani bod. K vidění byl tedy velmi pohledný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle – vyrovnaná bitva

Oba celky hrají na jaře ve velké formě, zejména pak Starý Plzenec, který díky své šňůře neporazitelnosti čítající deset zápasů dotáhnul téměř na samotné čelo tabulky. Na obou týmech bylo vidět nasazení a odhodlání s cílem získat tři body.

K vidění bylo spoustu šancí na obou stranách. Už to vypadalo, že první poločas skončí bez branek, když najednou vyslal Patrik Richter do samostatného úniku Ladislava Stacha, který se na jaře nemýlí. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté.

Snový start do druhého poločasu

Druhý poločas začali lépe hostující fotbalisté, kteří chtěli vedení uhájit, ba dokonce navýšit. To se jim povedlo velmi rychle, když v 53. minutě trefil po centru Stacha, Ondřej Jakoubek. Domácí fotbalisté se marně snažili s vývojem utkání cokoliv udělat. Union si zkušeně vedení pohlídal a odváží si z Plzence velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Jaroslav Malý: Zápas v Plzenci odpovídal herní formě obou týmů na jaře, byl to především boj bez velkých šancí. Měli jsme pár závarů po standardních situacích, ale nic jsme nevyužili. Domácí z jedné velké šance minuli bránu. Nám se podařil rychlý brejk, kdy Richter poslal do úniku Stacha a vedli jsme v poločase 1:0. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a po centru Stacha se hlavou prosadil Jakoubek. Od té doby už se zápas jen dohrával, žádné gólové šance už k vidění nebyly. Bylo to bojovné utkání a za brankové příležitosti jsme si zasloužili 3 body.



Sestavy


SK Starý Plzenec
P. Chaloupka [-] - M. Švéda [-] (73. J. Votík [-] ) , J. Smetana [-] , A. Pechman [-] (46. J. Vaněk [-] ) , J. Švéda [-] , S. Med [-] , P. Batěk [-] , V. Seman [-] , D. Diviš [-] , T. Brejcha [-] , R. Vávro [-]

TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - K. Kotrč [-] , P. Richter [-] (84. J. Pachner [-] ) , O. Jakoubek [-] , J. Jindra [-] , R. Červeňák [-] (84. B. Pasichnyk [-] ) , L. Stach [-] (65. O. Cajthaml [-] ) , P. Kutný [-] , D. Kalaš [-] , A. Hořánek [-] , P. Kalaš [-]

ŽK: 65. T. Brejcha , 67. R. Vávro - 43. A. Hořánek , 53. P. Richter .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - FENCL Jakub, ŠAŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích