Fotbalisté Vlachova Březí otočili nepříznivý stav v duelu s Vacovem


Branky


7

Csaplárova past v akci! Takto by se dal jednoduše popsat sobotní počin fotbalistů z Vlachova Březí, kteří po prvním poločase prohrávali 0-2 s béčkem týmu z Vacova. Druhý poločas byl ale jasně v režii „Kozlíků“, kteří zásluhou hlavně Jana Toncara otočili na 4-2 a poskočili na první místo právě před zmíněný Vacov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl. Ve hře bylo od obou týmů plno nepřesností a za zmínku stojí pouze šance Jana Toncara, který po přihrávce z první těsně minul bránu. Ve 42. minutě, ale propadl balón až k Vojtěchu Uhlířovi, který z bezprostřední blízkosti zamířil k bližší tyči a poslal Vacov do vedení 1-0. O tři minuty později ve 45. minutě bylo pro Vacov a jejich fanoušky mnohem veseleji, když se znovu prosadil krásným gólem Uhlíř. Poločas skončil tedy za stavu 2-0 pro hosty.

 

Druhý poločas začal z pohledu Vlachova Březí diametrálně odlišně a jejich snaha volala už jen po gólu. Ten přišel záhy v 59. minutě z kopačky Štěpána Kužvarta, který obávaným a velice nepříjemným „kladenským nártem“ zamířil přesně k tyči. Tlak domácích hráčů nadále sílil a nesl ovoce. V 79. minutě se poprvé v zápase prosadil Jan Toncar a srovnal stav utkání na 2-2. 

 

Když už to vypadalo, že si týmy body rozdělí a zápas skončí remízou. Přišel v 89. minutě centr z levé strany od Michala Hojdekra, Roman Lauda hlavou umístil míč do sítě a poslal domácí za druhý poločas do zaslouženého vedení. Následně v 90. minutě při snaze hostů vyrovnat přišel poslední trest v podobě druhého gólu Jana Toncara a Vlachovo Březí mohlo jít slavit výhru 4-2 a posun na první místo v tabulce, na kterém teď mají jednobodový náskok nad Vacovem B. 

 

AUTOR: Václav Plachta 



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - A. Kravčenko [-] , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , F. Beránek [-] , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , J. Bízek [-]

SK Vacov B
J. Hödl [-] - F. Zitta [-] , T. Hozman [-] , Z. Švihel [-] , F. Čtvrtník [-] , A. Bujok [-] , V. Uhlíř [-] , M. Čtvrtník [-] , P. Vastl [-] , J. Blahout [-] , J. Mrázek [-]

ŽK: 25. J. Kouba , 73. Š. Kužvart , 76. A. Kravčenko - 56. M. Čtvrtník , 76. J. Mrázek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 5. 2022 20:56
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Boj o první místo vyzní lépe pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů