FOTOGALERIE: Volary nedaly Vitějovicím šanci


Branky


7

Volarští v 17. kole okresního přeboru hostili Vitějovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

   Utkání dala ráz šestá minuta, kdy šel do vedení domácí tým Jarouškem do vedení a hned v úvodu se jeho hráči uklidnili.  Volarští získali převahu a hosté, kteří přijeli s jedním náhradníkem, bojovali, ale nešlo to. Volarští byli lepší a zejména mladí hráči se předvedli v dobrém světle a pomohli zkušeným k dobrému výsledku. Hřiště po dvoudenním dešti bylo mimořádně kvalitní a jako by déšť ani nebyl. Volarští těžili z dobré kombinace a zakončení. Ve 24. minutě Martin Sedlák zvyšuje a domácí jsou v pohodě. Sice od této branky tempo i kvalita hry upadla, ale domácím to stačilo a do šatny šli za dvoubrankového vedení.

Druhý poločas

   Druhý poločas byl plně v režii Volarských, kteří přidávali góly. V 58. minutě Kočárek dává třetí gól a hosty úplně uspal. Vitějovičtí působili velmi špatně. Dva týmy, jejichž někteří hráči ještě vzpomínají na lité boje v B třídě kraje, předvedli rozdílný výkon. Zatímco domácí hráli v klidu a dobře, hosté se trápili. V 62. minutě Svěchota přidává gól jistoty z pokutového kopu za faul na Martina Sedláka a od této chvíle se prakticky dohrávalo. Vitějovičtí přece jen několikrát zahrozili, ale Jarkovský v brance domácích společně s obránci nepřipouštěli žádné drama. Gólovou desetiminutovku zakončil v 68. minutě Michal Sedlák a vše za čtyři minuty ukončil jeho bratr Martin, který vsítil šestý gól a svůj druhý v utkání. Poté se již utkání jen dohrálo.

 

AUTOR: Ladislav Beran



Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - HEINZL Václav, POSPÍŠIL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 5. 2022 16:11
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ve Volarech se na velkém hřišti nevyhrává a Tatran získá tři body