Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 15:30

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavíkův den - vstřelil hattrick a celkem se trefil už 200krát!


Branky


6

Za úmorného vedra přijel do Halámek soupeř z Klikova, kterému domácí měli vracet porážku z podzimu. To se maximálně povedlo, k čemuž přispěl hlavně domácí borec Michal Slavík.Ten se zaskvěl hattrickem a nesmazatelně se zapsal do klubové historie, když v mistrovských utkáních překonal hranici 200 vstřelených branek, současně je i v popředí kanonýrů celé soutěže.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Od začátku se hrál bezstarostný klidný fotbal a hned ve 3.min po Novákově přihrávce nejprve promáchl Kliment, ale z dorážky již M.Slavík poprvé skóroval 1:0. Ve 30.min ztratili hosté ve svém obranném pásmu a M.Slavík trestal 2:0.Pak se Klikov po krásném centru a hlavičce dostal Rožboudem na kontakt 2:1.To však trvalo pouhé dvě minuty a po ose Macho a centrující M.Slavík uklízel do prázdné T.Trsek 3:1.

 

Druhý poločas

V 51.min se dobře zorientoval po jiném odskoku balonu domácí P.Jindra a zvýšil již na 4:1. O dalších pár minut později vyslal nádherný dlouhý nákop J.Herzog přesně milimetrově na  M.Slavíka, ten bravurně zpracoval na prsa a zkompletoval hattrick 5:1. A v 61.min si krásnou přihrávkou Herzog situaci zopakoval, tentokrát si vybral M.Klimenta, ten nejdříve pravou nohou nedal, tak použil levačku a upravil již na hrozivých 6:1. Domácí polevili a jejich pohodu již jen zkorigoval na konečných 6:2 hostující Plucar.K pohodovému zápasu přispěl i svým dobrým výkonem sudí Vican.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec - vedoucí mužstva TJ Sokol Halámky/FC Hranice: "Chtěli jsme napravit nepovedené výkony a porážky z posledních dvou zápasů což se maximálně povedlo a oplatili jsme porážku z podzimu Klikovu.Zaskvěl se hlavně Michal Slavík, který dal hattrick a další branku připravil.Gratuluji mu k historickému zápisu a vstřelení 201 branek za domácí tým.K překonání nebo srovnání svého bratra, který již nehraje, mu chybí již jen další hattrick.Vzhledem k úmornému vedru se hrál pohodový fotbal, k čemuž přispěl i přesný sudí Vican."




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - J. Macho [-] , P. Kollmann [-] , K. Juráň [-] , R. Duda [-] - T. Trsek [-] , E. Decker [-] , J. Herzog [-] , P. Novák [-] , M. Slavík [-] - M. Kliment [-]

TJ Blesk Klikov
J. Racz [-] - J. Němec [-] , O. Šetka [-] , T. Macho [-] , R. Plucar [-] , D. Melichar [-] , M. Sedláček [-] , M. Rožboud [-] , M. Mužík [-] , Z. Šafránek [-] , L. Marek [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vican Miroslav - TRSEK Josef (N), BUŠTA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích