Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 14:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly rozstřílely Staré Hobzí na jeho hřišti, dvakrát se trefil Hrubý


Branky


17

Ve 26. kole Okresního přeboru podlehli fotbalisté Starého Hobzí Novosedlům 0:7. Hosté šli do vedení už v úvodní desetiminutovce zásluhou branek Hrubého a Hladílka. Vývoj utkání se zlomil těsně před poločasem, kdy se prosadil hostující Mazanec. Po přestávce se podruhé v utkání prosadil Hladílek, k němu se přidal Kroupa a Malý. V závěru utkání další branku do sítě Hobzí dopravil Hrubý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (předseda): Do Hobzí jsme odjeli pouze v 11-ti lidech a to včetně mně. Domácí na tom byli ještě hůře,, začali v devíti hráčích a než doplnili na 11, tak jsme vedli 3:0. Ale i za rovnovážného stavu jedenáct proti jedenácti jsme byli lepší a přidali jsme další branky. Za stavu 3:0 nás podržel golman Štěrba který chytil 2-3 jasné góly. Tým si zaslouží pochvalu za předvedený výkon. Sezonu jako celek hodnotím pozitivně, s body i umístěním jsme spokojeni, akorát celé jaro jsme hráli na nějakých 13 lidí a museli pomáhat kluci, kteří už nehrají, takže z tohoto pohledu jsem celkem rád, že sezona končí a doufám, že budeme schopni sehnat dostatečný počet lidí, aby jsme byli schopni důstojně absolvovat příští sezonu.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
D. Šívr [-] - F. Štibich [-] , D. Fiedler [-] , Z. Bican [-] , V. Zejda [-] , H. Bican [-] - A. Veverka [-] , D. Malášek [-] , M. Kiessling [-] - D. Křivánek [-] , P. Fabeš [-]

SK Novosedly n. Než
V. Štěrba [-] - P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , J. Kypta [-] , J. Marsa [-] - D. Kroupa [-] , M. Hladílek [-] , P. Hrubý [-] , J. Mazanec [-] - P. Fryš [-] , M. Malý [-]

Hráči zápasu: V. Štěrba , M. Hladílek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Devera Radek - JANOVSKÝ Tomáš, KOPŘIVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Hobzí celé jaro bojovalo se zraněními a nedostatkem lidí, v posledním utkání porazí Novosedly a zlepší si náladu před dokopnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů