Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nové Včelnici řádil Jiří Novák a Peč si odvezla vysoké vítězství


Branky


47. D. Matějka , 79. D. Tuček - 1. J. Novák , 14. J. Novák , 34. J. Novák , 49. J. Novák , 67. O. Hes
18

Fotbalisté Peče porazili ve 24. kole Okresního přeboru rezervu Nové Včelnice 5:2 a v souboji týmů z opačných konců tabulky potvrdili roli favorita. O výhře hostí rozhodl čtyřmi góly Jiří Novák, pátý zásah přidal Hes a za domácí pouze snižovali Matějka s Tučkem. Peč je i po výhře na pátém místě. Nová Včelnice je na předposledním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistý hattrick Nováka dal Peči pohodlné vedení

Před zápasem hostující Peč dávala dohromady horko těžko jedenáct zdravých kluků. Kvůli mnohačetným absencím nakonec do Nové Včelnice odjelo naprosté torzo. Na střídačce byl připravený Havlík, který nikdy předtím nebyl a dokonce nejstarší z klanu Nováků, který byl připraven naskočit v případě nouze nejvyšší (naštěstí se tak nestalo a nemusel riskovat svoje zdraví). Zápas vlastně ani nezačal a hosté vedli 1:0. Jirka Novák hned z úvodního výkopu otevřel skóre. Včelnice sice byla téměř celý první poločas více na míči, ale branky stříleli pouze hosté. Jmenovitě Jirka Novák, který v zápase doslova exceloval. Do poločasu vstřelil ještě další dva góly a při odchodu do kabiny na tabuli svítilo skóre 0:3 z pohledu domácích. 

Peč získala tři body

Do druhého poločasu hosté vstupovali s již minimem sil a věděli, že i přes vedení 3:0 je čeká spousta práce. I přes odhodlání zachytit úvod druhé půle to již tradičně nezvládli a brzy inkasovali Davidem Matějkou. Naštěstí na to hosté reagovali velmi záhy, což byl pravděpodobně klíčový okamžik zápasu. Jirka Novák opět utekl všem obráncům a vrátil Peči třígólové vedení. V 67. minutě přidal další branku Ondřej Hes, když dorážel povedený přímý kop Zamazala. Zápas pak pečtí již kontrolovali. Sice přišlo ještě snížení domácích Dominikem Tučkem, ale to nic nezměnilo na tom, že si z Nové Včelnice odvezli všechny body.

Autor: Josef Novák



Ohlasy k zápasu



FC Peč
Josef Novák (hráč): Tímto bych chtěl vyseknout velkou poklonu všem hráčům co dnes nastoupili, především těm co v sezoně hrají převážně za B tým, u nás moc minut nesbírají a tento víkend museli odkopat 180 minut. Pachutí na nedělním sportovním odpoledni bylo chování domácích fanoušků. Přijde mi, že se ta kultura fandění na okrese pomaličku zlepšuje a agrese ubývá, ale tady se 90. minut sprostě řve na rozhodčí a na hosty a v závěru si své vyslechli i domácí hráči. Tomu já prostě nerozumím.



Sestavy


TJ Nová Včelnice B
M. Blažek [-] - F. Kolář [-] , M. Mojžíšek [-] , L. Zápotoka [-] , J. Matějka [-] , D. Matějka [-] , L. Němec [-] , M. Zapotoka [-] , F. Lukš [-] , M. Neubauer [-] , M. Shelelia [-]

FC Peč
M. Hlaváček [-] - J. Novák [-] , J. Novák [-] , D. Říha [-] , J. Zamazal [-] , O. Hes [-] , V. Hledík [-] , D. Lovětinský [-] , R. Pátek [-] , T. Zajíc [-] , M. Hartman [-]

ŽK: 17. D. Jaroš - 79. T. Zajíc .
Hráči zápasu: J. Novák , T. Zajíc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HANZAL Jan - ŠŤASTNÝ Jiří, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Včelnice bude chtít soutěž zachránit a určitě posílí o kluky z A mužstva. Pokud uhlídají Jirku Nováka, vyhrajou.

Tip: výhra domácích