0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 13:30

23.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž pokořila Popelín a dostala se na dostřel Slavonicím


Branky


39. M. Bubal , 70. M. Bubal
15

Fotbalisté Stráže porazili ve 23. kole Okresního přeboru Popelín 2:0 a přiblížili se k vedoucím Slavonicím na jediný bod. Klíčový gól utkání dvou týmů z opačných pólů tabulky vstřelil těsně před koncem prvního poločasu Martin Bubal. Pojistku pak v 70. minutě přidal opět Bubal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Bubal

Do Popelína Stráž přijela vinou mnoha omluvenek jen ve dvanácti lidech, přičemž jediný na střídačce byl zároveň trenér Vlastimil Čurda, který obvykle do zápasu zasahuje jen v případě krajní nouze. Pro strážské fotbalisty neoblíbené malé hřiště v Popelíně mělo být hlavní překážkou v tomto duelu, neboť byli dle postavení v tabulce favoritem. Hra byla poměrně dost ovlivněna vysokým trávníkem, který hodně zpomaloval přihrávky po zemi a zároveň silný boční vítr, který zase zaháněl vysoké pasy do pole vedle hřiště. Což dělalo oběma mužstvům velké problémy. I přesto se s tím strážští popasovali a vytvořili si v prvním poločase několik slibných šancí, které volaly po gólu. Ujala se ovšem až ta ze 39. minuty, kdy na vápně kličkující Kalvas našel zpětnou pčihrávkou Martina Bubala a ten přesnou přízemní střelou k tyči nedal brankáři domácích šanci – 0:1. A za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Hosté si odvážejí všechny body

Druhý poločas byl ze strany Stráže již o něco povedenější. Trpělivou hrou si hosté opět vytvořili další šance ke skórování, ovšem opět jak je jejich zvykem v posledních zápasech, byly některé tutovky takzvaně zapařeny. Klid na kopačky strážských fotbalistů přinesl až druhý gól velmi aktivního Martina Bubala a to tak, že vyvezl po lajně balon z půle hostí a krásným pasem našel Mikuláštíka, který mu nazpět míč předložil na zlatém podnose před prázdnou branku. 70. minuta – 0:2. Tato rychlá akce, zakončená brankou Stráže, dá se říci, definitivně zlomila odpor Popelína a zápas se dohrál již v klidnějším tempu. 

Autor: Martin Zvára



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Zápas v Popelíně nebyl pro nás vůbec jednoduchý, ale zvládli jsme ho i přes problémy s větším počtem omluvenek hráčů. Povinné tři body jsou tedy doma a nyní se můžeme soustředit na dalšího soupeře, kterým bude Stará Hlína. Takže na domácím hřišti přivítáme mančaft, který vyhrál zimní pohár, postupně se dere tabulkou nahoru a nyní je na třetím místě pouze o dva body za námi. A to i díky výhře 3:1 nad suverénem OP Slavonicemi v tomto kole. Očekáváme tedy tuhý boj, neboť to bude zápas o druhé místo v tabulce a zároveň mají poslední roky naše duely poněkud třeskavou atmosféru. Derby se vším všudy!!! Což je myslím dobrá pozvánka pro fanoušky.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - D. Kučera [-] , R. Stejskal [-] , D. Švarc [-] , T. Mach [-] , P. Pacholík [-] - L. Danyi [-] , A. Svoboda [-] , M. Pelej [-] - Z. Vaníček [-] , F. Koranda [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Kalvas [-] , J. Eger [-] , L. Chovítek [-] , M. Bubal [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] , V. Mikuláštík [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , M. Podsclan [-]

ŽK: 34. M. Zvára , 41. M. Bubal .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: JANÁK Pavel - JANÁK Pavel, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů